sport

Ion Crăciunescu îl pune la punct pe Dan Nistor: „Să se uite la ce joacă, după să vorbească de fani!”

Ion Crăciunescu îl pune la punct pe Dan Nistor: „Să se uite la ce joacă, după să vorbească de fani!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mijlocașul Craiovei a ironizat prezența scăzută a fanilor FCSB-ului la duelul cu Craiova, moment reamintit de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, iar Ion Crăciunescu a avut o reacție nervoasă la adresa lui Dan Nistor.

Fostul arbitru internațional a vorbit despre scăderea de formă a lui Dan Nistor și i-a transmis să fie mai atent la jocul său decât la ce fac fanii altor echipe.

Ion Crăciunescu l-a pus la punct pe Dan Nistor

Ion Crăciunescu l-a pus la punct pe Dan Nistor, care a ironizat fanii FCSB-ului. După înfrângerea cu FCSB, scor 1-4, mijlocașul a spus că se aștepta ca mai mulți fani ai FCSB-ului să fie prezenți la stadion, declarație taxată dur de Ion Crăciunescu.

Totodată, Ion Crăciunescu și-a spus și părerea despre venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a Craiovei, venire dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Nistor e și sensibil! Să se uite ce joacă el și după să vorbească de fani. La ce joacă Nistor în ultima perioadă, ține mingea numai el…

Mă aștept la mai mult de la el, pentru că el a avut momente bune în fotbal, dar acum e într-o cădere imensă, poate nu-și dă seama”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

Dan Nistor a declarat că se aștepta să fie mai mulți suporteri la partida de duminică, 25 iulie, la care gazdele au anunțat 10.123 de spectatori. Fostul dinamovist i-a ironizat pe fanii FCSB:

Poate și suporterii au fost prea mulți și unii dintre noi s-au speriat de fanii lor. Ținând cont că e un derby, m-aș fi așteptat să vină mai mulți”.

„Craiova trebuia să aducă un antrenor!”

Ion Crăciunescu a vorbit despre venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a Craiovei, fiind de părere că este o alegere oportună pentru olteni:

„Craiova trebuia să aducă un antrenor. Însă nu se poate face comparație, cu tot respectul pentru domnul Bon. Reghecampf e un antrenor care a avut succese mari în România și în afară. Să ne amintim ce parcurs a avut cu FCSB-ul”.

„Reghe vine pe un salariu mare la Craiova, dar mi se pare normal. E un negustor bun domnul Rotaru, știe ce vrea! În ecuația asta cred că va interveni și Anamaria Prodan.

Vine un antrenor bun, perioada lui la Craiova de atunci nu a fost propice pentru el. Craiova va fi un pilon pentru fotbalul românesc”, a mai spus Ion Crăciunescu.

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 2.50 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top