sport

Ioan Ovidiu Sabău, sceptic în privința lui Laurențiu Reghecampf. „E greu să reuşeşti acolo, dacă nu a rezistat Piţurcă, un super antrenor”

Ioan Ovidiu Sabău, sceptic în privința lui Laurențiu Reghecampf. „E greu să reuşeşti acolo, dacă nu a rezistat Piţurcă, un super antrenor”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ioan Ovidiu Sabău a fost surprins de numirea lui Laurențiu Reghecampf la formația CS Universitatea Craiova.

Debandada din Bănie, cu mulţi sfătuitori în jurul patronului MIhai Rotaru, i se pare nefirească fostului internațional.

În Bănie există foarte mulți preparatori fizici, aceștia fiind aduşi pe salarii mari din străinătate, dar jucătorii au probleme de sănătate și de pregîtire. Indiferent că acestea au avut loc în Liga I, în Conference League sau în meciuri amicale.

Ioan Ovidiu Sabău, sceptic pentru Laurențiu Reghecampf. „E greu să reuşeşti acolo, dacă nu a rezistat Piţurcă, un super antrenor”

Accidentările sunt numeroase. Pe lângă Andrei Ivan, Baiaram şi Vătăjelu au fost indisponibili atât pentru o parte a stagiului din Austria, ei ieşind accidentaţi şi la meciul din prima etapă, cu FC Argeş.

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova, a anunţat, luni, clubul craiovean.

„Nu mă aşteptam. E o surpriză. Cred că poate fi o mutare inspirată, reuşită. E, totuşi, un antrenor cu autoritate, personalitate, experienţă. Echipele lui au fost mereu disciplinate, bine pregătite fizic. Dar e greu să reuşeşti acolo, dacă nu a rezistat Piţurcă, un super, super antrenor. Sunt cei din jurul patronului…

Nu e uşor să gestionezi. Pun presiune, se pricep la toate. Nu-şi asumă, dar sunt primii care corectează şi dau sfaturi. Am înţeles că Reghecampf are o relaţie bună cu domnul Rotaru.

Afară, când vine antrenorul pleacă toţi! Ce e aia, pleacă unul şi ceilalţi tot rămân în club?, se întreabă Sabău

Sper să fie lăsat, sper că e adus să facă transferuri, să pregătească echipa şi să ia decizii, iar ceilalţi să se supună lui, inclusiv acei oameni care rămân mereu în staff şi de multe ori fac mult rău.

Ei tot timpul sunt consultaţi de patron, se discută în culise, îşi dau mult cu părerea. Mai intră, mai discută cu jucătorii, sunt prieteni cu ei. Nu dă bine, nu face bine.

Afară, când vine antrenorul pleacă toţi! Ce e aia, pleacă unul şi ceilalţi tot rămân în club? Nu mi se pare OK!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani şi va conduce primul antrenament marţi.

La Universitatea Craiova, el îl înlocuieşte pe Marinos Ouzounidis.

The post Ioan Ovidiu Sabău, sceptic în privința lui Laurențiu Reghecampf. „E greu să reuşeşti acolo, dacă nu a rezistat Piţurcă, un super antrenor” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top