sport

Îmbrânceli la ședința FR de Tenis care a dus la demisia lui Ion Țiriac din funcția de președinte! „Este o agresiune. Păi, nu vă e rușine?” | VIDEO

Îmbrânceli la ședința FR de Tenis care a dus la demisia lui Ion Țiriac din funcția de președinte! „Este o agresiune. Păi, nu vă e rușine?” | VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Vecerdea, reprezentantului clubului de tenis Pamira Sibiu, i-a fost luat dreptul la cuvânt după discursul demisionarului Ion Țiriac la Adunarea Generală a FR de Tenis desfășurată luni.

Puternic contestatar al administrației conduse de fostul mare sportiv, Vecerdea a avut un discurs dur după alocuțiunea lui Ion Țiriac.

Acestuia i-a fost luat microfonul în timp ce vorbea. „Este o agresiune”, a țípat acesta după care a chemat o ambulanță și un echipaj de poliție.

Îmbrânceli la ședința care a dus la demisia lui Ion Țiriac din funcția de președinte! „Este o agresiune. Păi, nu vă e rușine?”

S-a cerut suspendarea ședinței, dar cererea șefului de la Pamira Sibiu nu a fost luată în seamă de cei care au condus întrunirea.

„Lăsaţi-mă să răspund la minciunile pe care le-a debitat. Raportul de activitate nu cuprinde una dintre cele mai mari investiţii din tenis făcute din bani privaţi complet. Tenis Club Pamira este printre cluburile care plătesc cei mai mulţi bani la stat, bani care se duc, culmea, la majoritatea celor care votează aici.

Este o bătaie de joc să ne chemaţi aici fără să ne trimiteţi bilanţul, fără să trimiteţi planul, fără să ne trimiteţi pe cine afiliaţi, pe cine dezafiliaţi… Ce faceţi cu federaţia asta? Nimic, zero, zero, zero… Păi, nu vă e ruşine?”, a afirmat Vecerdea.

Ion Țiriac a cerut ca Marius Vecerdea să fie dat afară din sală

„Opriți ședința și dați-l afară”, a poruncit Ion Țiriac.

MOMENTUL DISCURSULUI LUI VECERDEA LA 1:21:00

La începutul şedinţei Adunării Generale a FRT de luni, preşedintele Ion Ţiriac şi-a anunţat demisia din funcţie în faţa celor 29 de membri asociaţi cu drept de vot prezenţi.

Ion Ţiriac a fost ales, la 19 iunie 2019, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a forului naţional.

La alegerile de atunci au fost cinci candidaţi, Marius Vecerdea obţinând 11 sufragii, Ion Ţupa doar 3, în timp ce Liviu Ursuleanu şi Răzvan Itu nu au obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate.

The post Îmbrânceli la ședința FR de Tenis care a dus la demisia lui Ion Țiriac din funcția de președinte! „Este o agresiune. Păi, nu vă e rușine?” | VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top