sport

Gina Pistol, imagine nouă cu fiica sa, Josephine. Ce a dezvăluit blondina despre micuța de 5 luni

Gina Pistol, imagine nouă cu fiica sa, Josephine. Ce a dezvăluit blondina despre micuța de 5 luni
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Prezentatoarea încearcă să nu-și expună prea des copilul de rețelele de socializare, însă recent a publicat o imagine nouă cu micuța în vârstă de aproape 5 luni.

Vedeta de la Antena 1 apare alături de Josephine în timp ce stă pe o pătură, la iarbă verde, cu această ocazie făcând și o dezvăluire unică despre viața de mamă.

Gina Pistol recunoaște că nu mai are la fel de mult timp pentru ea ca înainte. În plus, blondina nu mai face poze singură, ci numai cu fiica sa, după care este topită.

Gina Pistol, o nouă ipostază alături de fiica sa. Ce a povestit blondina

„Nu prea mai am poze în care sunt doar eu, toate-s cu ea”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii în care apare cu Josephine.

Proaspăta mămică s-a mai liniștit de când a venit pe lume fiica sa. În primele două săptămâni după naștere gazda de la „Chefi la cuțite” a trecut prin tot felul de stări, dar în cele din urmă s-a mai calmat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

„Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot…

Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.

Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit blondina la un moment dat, în mediul online.

Vedeta și cântărețul se ocupă singuri de creșterea micuței care a venit pe lume pe 9 martie. Copila este cuminte, doarme toată noaptea și nu le dă mari dureri de cap părinților ei.

Smiley a dezvăluit recent în cadrul unei emisiuni TV că micuța Josephine este un copil model, căruia îi cântă foarte mult, deși artistul spune că nu știe cântece pentru vârsta ei, ci pur și simplu improvizează.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top