sport

Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Zdenek Ondrasek, după victoria clară din FCSB – Universitatea Craiova: „Ai nevoie de el!”

Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Zdenek Ondrasek, după victoria clară din FCSB – Universitatea Craiova: „Ai nevoie de el!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale în victoria categorică înregistrată în fața Universității Craiova, scor 4-1, și l-a lăudat chiar și pe Zdenek Ondrasek, atacantul ceh în vârstă de 32 de ani, pe care îl criticase dur în urmă cu câteva zile.

FCSB și Universitatea s-au întâlnit pe Arena Națională, în etapa a doua din Liga 1, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 4-1, după golruile marcate de către Olimpiu Moruțan, în minutul 8, Ovidiu Popescu, în minutul 16, Andrei Cordea, în minutul 44, și autogolul lui Mateiu din minutul 60. Pentru olteni a marcat Markovic, în minutul 64.

În cadrul acestei întâlniri, Ondrasek a fost introdus pe teren în minutul 68, în locul căpitanului Florin Tănase. Deși cehul a jucat doar aproximativ 25 de minute, Gigi Becali a declarat că a fost mulțumit de prestația fotbalistului său.

Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Zdenek Ondrasek, după victoria clară din FCSB – Universitatea Craiova

După 45 de minute de joc în meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1, Gigi Becali i-a criticat pe Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur, străinii transferați în această vară. Patronul lui FCSB a declarat că îi va păstra doar să se antreneze, le va plăti salariile, dar nu îi va mai băga să joace.

Totuși, după meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de atacantul ceh. Patronul a recunoscut însă că nu se așteaptă ca Ondrasek să marcheze goluri pe bandă rulantă pentru FCSB, deși atunci când l-a transferat a fost extrem de încântat de statura sa și de faptul că fotbalistul poate înscrie cu capul.

„Mi-a plăcut și de Ondrasek. Dacă nu avea șansă, nu îl mai băgam azi. M-am răzgândit, ai nevoie de el ca să odihnești alți jucători. Cam greu să marcheze el goluri, dar va juca bine fără minge”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

The post Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Zdenek Ondrasek, după victoria clară din FCSB – Universitatea Craiova: „Ai nevoie de el!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top