sport

Gigi Becali regretă că nu l-a transferat pe Ciprian Deac la FCSB: „E Maradona, el le face pe toate! Dacă îl aveam, câștigam patru campionate!”

Gigi Becali regretă că nu l-a transferat pe Ciprian Deac la FCSB: „E Maradona, el le face pe toate! Dacă îl aveam, câștigam patru campionate!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit că a avut ocazia să îl transfere pe Ciprian Deac , atacantul în vârstă de 35 de ani de la CFR Cluj, însă la sfatul unor apropiați nu a făcut-o.

Gigi Becali a recunoscut că regretă faptul că i-a ascultat pe cei care i-au spus, în urmă cu câțiva ani, că Ciprian Deac nu mai este în formă și că nu are rost să îl transfere la FCSB.

Acum, patronul de la FCSB are doar cuvinte de laudă la adresa veteranului de la CFR Cluj și este de părere că dacă îl transfera acesta i-ar fi adus nu mai puțin de patru titluri de campion, în ultimii patru ani, așa cum a făcut la gruparea din Gruia.

Gigi Becali regretă că nu l-a transferat pe Ciprian Deac la FCSB

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit și ce salariu convenabil cerea Ciprian Deac în vara anului 2012, când a revenit în țară, după perioada petrecută la Schalke, în Germania.

„Eu singur decid, nu mă sfătuiesc cu nimeni. Am ascultat pe cineva în trecut, iar greșeala asta m-a costat patru campionate. Când s-a întors Deac din Germania m-a sunat impresarul lui și mi-a spus că vrea 5.000 de euro pe lună. Am zis că merită, dar cineva mi-a spus că e terminat, să nu îl iau. Cea mai mare greșeală!

Dacă îl aveam pe Deac, patru campionate câștigam. El face totul la CFR Cluj, el dă goluri, el dă pase de gol. E Maradona, el le face pe toate! Pe Cordea l-am ales singur, de ce să nu mă laud? Doar Șumudică să se laude?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

1.1 milioane de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, potrivit Transfermarkt.
13 trofee are Ciprian Deac în palmares, toate cu CFR Cluj: șase titluri de campion al României, două Cupe și cinci Supercupe ale României.

Gigi Becali l-a vrut și pe Dan Nistor

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că l-a dorit la FCSB și pe Dan Nistor, mijlocașul în vârstă de 33 de ani de la Universitatea Craiova, înainte chiar ca acesta să ajungă la Dinamo.

„Nistor a cerut 8.000 de euro pe lună, era liber de la Lignitul Oltenia. De când cu Deac, tot ce vreau să fac, fac. Este doar consultativ, ca la Parlament”, a mai spus Gigi Becali.

The post Gigi Becali regretă că nu l-a transferat pe Ciprian Deac la FCSB: „E Maradona, el le face pe toate! Dacă îl aveam, câștigam patru campionate!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top