sport

Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta primul 11 al FCSB: „Suntem ucigători”

Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta primul 11 al FCSB: „Suntem ucigători”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, 4-1, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor Gigi Becali a anunțat cum va arăta primul 11 în viitor.

Finanțatorul FCSB a precizat că unii ca Tănase, Coman, Octavian Popescu, Olaru, Moruțan sau Cordea nu vor lipsi din echipa de bază și a dezvăluit postul ales pentru fiecare.

În meciul FCSB – Universitatea Craiova, 4-1, au marcat:  Olimpiu Moruţan (7), Octavian Popescu (16), Andrei Cordea (43), Alexandru Mateiu (60, autogol), respectiv Jovan Markovic (64).

Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta primul 11 al FCSB: „Suntem ucigători”

Iulian Cristea nu a fost în lot pentru partida FCSB – Universitatea Craiova, iar Becali i-a stabilit pedeapsa: „Trebuie să știe ce se întâmplă la mine”.

Pentru ambele echipe urmează acum meciurile din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Conference League. FCSB a învins acasă cu Şahtior Karaganda (1-0), iar Universitatea a pierdut în Albania (0-1 cu Laci).

„O să joace Coman în stânga, Tănase vârf, Tavi Popescu în dreapta, Olaru și Moruțan interi, iar Șut va fi închizător. Nu, Cordea o să joace inter dreapta și Olaru închizător. Cordea nu poate să joace fundaș stânga, nu mai iau 20 de milioane pe el dacă joacă fundaș.

Știam că Șerban e super fundaș stânga, de asta nu l-am dat! Când e mingea numai la tine nu ai nevoie să te mai aperi. Eu v-am spus de acum o lună, echipa asta e prea puternică. Craiova nu a fost slabă, am fost noi prea puternici.

Facem pressing, recuperăm mingea repede și când e mingea la noi suntem ucigători. O să schimbăm apărarea, dar Crețu va rămâne punct fix” a declarat spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Altfel, Zdenek Ondrasek va mai primi șansa de a evolua în tricoul roș-albastru. A activat din minutul 68 al duelului cu oltenii și finanțatorul echipei a anunțat: „Ai nevoie de el!”.

 

The post Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta primul 11 al FCSB: „Suntem ucigători” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top