sport

Gică Popescu, mesaj emoționant după debutul fiului său, Nicolas, în Liga 1, la Farul Constanța: „M-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea”. Ce i-a transmis după meci

Gică Popescu, mesaj emoționant după debutul fiului său, Nicolas, în Liga 1, la Farul Constanța: „M-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea”. Ce i-a transmis după meci
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Nicolas Popescu, mijlocașul în vârstă de 18 ani de la Farul Constanța și fiul fostului mare fotbalist, Gică Popescu, a debutat în Liga 1, iar fostul căpitan al Barcelonei a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Farul Constanța și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit la Ovidiu în etapa a doua a Ligii 1, iar trupa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 2-0, după penalty-ul transformat de către Jefte Betancor, în minutul 55, și reușita lui Adrian Petre, din minutul 80.

Nicolas Popescu a debutat pentru FC Viitorul, în ianuarie 2019, într-un meci amical disputat în compania echipei Ferencvaros, scor 2-1. Odată cu partida contra medieșenilor, a sosit și momentul debutului oficial al fiului lui Gică Popescu.

Gică Popescu, mesaj emoționant după debutul fiului său, Nicolas, în Liga 1, la Farul Constanța

Gică Popescu a dezvăluit că a fost surprins de faptul că Gheorghe Hagi a ales să îl debuteze pe Nicolas și a explicat ce sentimente l-au încercat în momentul în care și-a văzut fiul jucând în Liga 1.

„NU VOI UITA: 25 IULIE 2021

Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoții. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe «Central», într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani și 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș. La 18 ani și 5 luni. Am avut emoții și m-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.

Știu cât de mult își dorea acest moment, mai ales că a avut un an greu, cu multe accidentări. Dar un fotbalist puternic trebuie să creadă în el. Îl priveam cu câtă ardoare aștepta să intre în teren! Nu am știut că va debuta. A fost rezervă și în prima etapă, la Arad, dar acolo scorul și desfășurarea meciului au amânat debutul.

Jucase foarte bine într-un meci amical la mijlocul săptămânii, cu Dacia Unirea Brăila. Am fost la meci. A avut câteva urcări în teren, cum a avut și aseară una, în care m-am revăzut… Gică a fost foarte mulțumit. Bineînțeles, nu mi-a spus că-l va introduce aseară. Tot ce îmi spusese a fost că «trebuie să dăm drumul celor tineri».

După meci, la vestiar, l-am îmbrățișat, l-am felicitat pe Nico și i-am spus: «A fost primul pas dintr-un drum lung». Nu voi uita ziua de ieri: 25 iulie 2021”, a scris Gică Popescu, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gica Popescu (@gica.popescuromania)

The post Gică Popescu, mesaj emoționant după debutul fiului său, Nicolas, în Liga 1, la Farul Constanța: „M-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea”. Ce i-a transmis după meci appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top