sport

Florin Tănase pleacă de la FCSB! Anunț de ultimă oră: „Avem o hârtie de la Gigi” + Suma cerută și data transferului 

Florin Tănase pleacă de la FCSB! Anunț de ultimă oră: „Avem o hârtie de la Gigi” + Suma cerută și data transferului 
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Florin Tănase va fi cedat de FCSB, Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali și totodată consultant al unei firme de impresariat, a anunțat că jucătorul se va transfera pentru cinci milioane de euro, suma impusă de finanțatorul formației roș-albastre.

Mutarea lui Tănase a fost anunțată și de Dumitru Dragomir, ex-președinte al LPF și cel care a anunțat și plecarea vedetei Universității Craiova, Alex Cicăldău, la Galatasaray.

Dragomir spunea la Antena Sport, confirmând ProSport: „Va pleca şi ăsta. Până la 1 septembrie pleacă şi Tănase. Sigur”

Florin Tănase pleacă de la FCSB! Anunț de ultimă oră: „Avem o hârtie de la Gigi” + Suma cerută și data transferului

Tănase, 26 de ani, a ajuns la FCSB în 2016 de la Viitorul. Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transfer, iar acordul e valabil până în 2023.

Ofertele pe adresa lui Florin Tănase au fost în jurul a 3.5 – 3.8 milioane de euro.

„Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de cinci milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub cinci milioane.

Căutăm să vedem, mai e timp până pe 31 august sau pe 4 – 5 septembrie, când se vor prelungi. Fotbalistul joacă, ar fi trebuit să marcheze un gol ieri (n.red. – în meciul cu Universitatea Craiova), dar s-a jucat cu un penalty. În mare, fotbalistul a jucat bine, e în formă.

Știm cine e, e puțin ciudat…că cinci milioane…e greu să ajungă vreo echipă la această sumă ținând cont că a marcat 24 goluri. Nu mi s-a întâmplat ca un golgheter al României să nu fie transferat” a spus Ioan Becali, la Telekom Sport.

După derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, 4-1, Florin Tănase declara: „Nu ştiu nimic de această ofertă din America. De o singură ofertă am ştiut, din Emirate. Nea Gigi a vrut mai mulţi bani. Dânsul mi-a spus mie patru milioane şi jumătate”.

The post Florin Tănase pleacă de la FCSB! Anunț de ultimă oră: „Avem o hârtie de la Gigi” + Suma cerută și data transferului  appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top