sport

Florin Prunea îl atacă din nou pe Răzvan Burleanu, după eșecul usturător cu Coreea de Sud de la Jocurile Olimpice: „Hagi și Popescu plâng și acum pentru România!”

Florin Prunea îl atacă din nou pe Răzvan Burleanu, după eșecul usturător cu Coreea de Sud de la Jocurile Olimpice: „Hagi și Popescu plâng și acum pentru România!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Florin Prunea, fostul portar al echipei naționale de fotbal a României, a ieșit din nou la atac după eșecul de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 0-4 cu Coreea de Sud.

România și Coreea de Sud s-au întâlnit în cel de-al doilea meci din Grupa B de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar coreenii s-au impus cu scorul de 4-0, în timp ce tricolorii au avut un autogol în minutul 27, prin Marius Marin, și un cartonaș roșu pentru Ion Gheorghe, în minutul 45+1.

În urma acestui eșec dureros, Florin Prunea l-a criticat din nou pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pentru strategia sa și regulamentele pe care le-a întocmit.

Florin Prunea îl atacă din nou pe Răzvan Burleanu, după eșecul usturător cu Coreea de Sud de la Jocurile Olimpice

Gheorghe Hagi are nu mai puțin de cinci jucători la Jocurile Olimpice din Japonia, iar Florin Prunea este de părere că „Regele” și-a lăsat elevii să meargă la Tokyo, deși alte cluburi nu au făcut-o, din respect pentru echipa națională.

„Am văzut iarași că portarul este cel mai bun jucător de la echipa națională. Și am pierdut și cu 4-0. Câte trebuia să luăm 10-12? Aici nu trebuie să discutăm foarte multe. E o echipă națională care nu reprezintă România. Din păcate, din cauza relațiilor care există între președintele FRF și cluburile din Liga 1. Burleanu a făcut regulamentele cum l-a tăiat capul.

Acolo s-au dus jucători care nu au ce căuta. Nu reprezintă ce are mai bun naționala Romaniei. Hagi a lăsat jucatorii să meargă din respect pentru naționala Romaniei, nu pentru Burleanu. El și Gică Popescu plâng și acum pentru România. Dar echipele naționale ale României nu mai reprezintă niciun interes. Echipa asta națională nu produce absolut nimic. Am văzut pe unii dupa meciul cu Honduras: «Fantastic! Extraordinar!», ca pe timpul lui Ceaușescu”, a spus Florin Prunea, la Pro X.

Pentru naționala lui Mirel Rădoi urmează meciul cu Noua Zeelandă, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 11:30, partidă care va decide calificarea în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

The post Florin Prunea îl atacă din nou pe Răzvan Burleanu, după eșecul usturător cu Coreea de Sud de la Jocurile Olimpice: „Hagi și Popescu plâng și acum pentru România!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top