sport

FC U Craiova 1948 – Dinamo, Live video ora 21:30. Adrian Mutu n-are milă de fosta echipă

FC U Craiova 1948 – Dinamo, Live video ora 21:30. Adrian Mutu n-are milă de fosta echipă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meciul FC U Craiova 1948 – Dinamo are loc luni, 26 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1, fiind partida care încheie această rundă. După prima etapă nou promovații din Bănie nu au vreun punct, pierzând cu 3-2 pe terenul campioanei CFR Cluj iar Dinamo a produs surpriza, învingând cu 3-2 pe Voluntari.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – Dinamo

Confruntarea FC U Craiova 1948 – Dinamo se dispută luni, 26 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie în etapa a 2-a a noului sezon din Liga 1. Se așteaptă o afluență ridicată de spectatori, dornici să vadă la lucru la primul meci din eșalonul de onoare echipa lui Adi Mutu într-o dispută cu un nume important din fotbalul nostru.

Cel puțin șapte-opt mii de oameni sunt așteptați în tribunele stadionului Ion Oblemenco, mai ales acum când echipa europeană a Craiovei trece printr-o perioadă dificilă, cu eșecuri la Laci, în Conference League și în partida cu FCSB, un 1-4 care a inflamat rău spiritele, mai ales că a fost demis și antrenorul.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova – Dinamo

Partida FC U Craiova 1948 – Dinamo se joacă luni, 26 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie în ultimul meci din etapa a 2-a din Liga 1 și este transmisă în direct pe canalele TV Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. De asemeni o puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

La Craiova este vreme caniculară, cu maxime trecând lejer peste granița celor 30 de grade, dar noroc de faptul că se joacă de la ora 21:30 și atunci se estimează a fi în jur de 27-28 grade. Arbitrul acestei partide este Iulian Călin din Ștefănești.

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea FC  U Craiova 1948 – Dinamo

Adi Mutu are un singur jucător absent, pe italianul Compagno, accidentat de dinainte de startul pregătirilor pentru noul sezon și aflat acum în perioada de recuperare. Nu este sigură prezența a lot a ultimului transferat, atacantul belgian Sidibe, în urmă cu pregătirea fizică în raport cu restul colegilor.

Dinamo, care și așa se bazează sută la sută numai pe jucători români și 90 la sută pe cei crescuți în propria pepinieră, îl are ca absent pe Ricardo Grigore, fundașul fiind prezent cu naționala olimpică la Tokyo. În rest lotul este valid și la dispoziția antrenorului Dario Bonetti.

Dinamo încă nu poate efectua transferuri

Dacă la FC U Craiova în această vară au venit destui de mulți jucători străini, întărind considerabil lotul sub comanda lui Adi Mutu la Dinamo italianul Dario Bonetti s-a înhămat la o muncă foarte dificilă, considerată de mulți drept o misiune imposibilă. Nici măcar pe actualul lot Bonetti nu poate fi sigur, deoarece neplata salariilor restante poate duce oricând la plecarea altor jucători, în stand by aflându-se Paul Anton, Steliano Filip și Gabi Răuță.

Veștile nu sunt tocmai bune, noul administrator al clubului, experimentatul Iuliu Mureșan declarând recent că Dinamo nu are voie să efectueze transferuri până când nu își reglementează toate datoriile față de jucători, inclusiv de cei plecați. În aceste condiții Dinamo este nevoită să se bazeze exclusiv pe ce are acum în lot.

Cote la pariuri pentru jocul FC U Craiova 1948 – Dinamo

Și bookamkerii văd echipa lui Adi Mutu drept favorită la obținerea celor trei puncte în acest meci, motiv pentru care i-au acordat o cotă foarte bună, de 1,90 față de 3,70 cât au primit câinii. Dacă aceștia vor reuși să marcheze un gol cota primită de la casele de pariuri este între 1,45-1,50.

FC U Craiova 1948 este considerată de bookmakeri drept urmașa fostei Craiova Maxima. Din acest motiv istoricul meciurilor directe se oprește în 2015, momentul în care gruparea olteană, patronată de Adrian Mititelu, începe prăbușirea. Până în 2015, începând din 1998 bilanțul e favorabil lui Dinamo, oltenii reușind doar patru victorii și două egaluri.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top