sport

Dialog fabulos Mihai Rotaru – Gigi Becali: „Te fac praf” / „Ești vai de capul tău”

Dialog fabulos Mihai Rotaru – Gigi Becali: „Te fac praf” / „Ești vai de capul tău”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Înaintea derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova, patronii celor două echipe au avut un schimb de mesaje. Mihai Rotaru, cel care finanțează clubul oltean, i-a transmis omologului său Gigi Becali că va învinge.

FCSB a învins duminică pe Arena Naţională,cu scorul de 4-1 (3-0) echipa de fotbal CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1. Cu interimarul Dragoș Bon pe bancă, oltenii au avut parte de o primă repriză de coșmar la București. Moruțan a deschis scorul cu o execuție excelentă, iar Octavian Popescu și Cordea au marcat și ei până la pauză.

Au marcat. Moruţan ‘7, Octavian Popescu ’16, Cordea ’43, Mateiu ’60 (a) / Markovici ’64.

Dialog fabulos Mihai Rotaru – Gigi Becali: „Te fac praf” / „Ești vai de capul tău”

După acest succes, FCSB a urcat pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, la două puncte de Rapid şi CFR Cluj, de pe primele două locuri. CSU Craiova ocupă locul 9, cu trei puncte.

,Am vorbit aseară cu Rotaru, mi-a zis: Te fac praf!. L-am lăsat în pace, în gândul meu ziceam: Ești vai de capul tău, Rotare!… Apoi mi-a zis că vorbim după meci. Nu l-am mai sunat, că era supărat. I-am mesaj acum dimineață: Ce faci, prietene? Ești supărat?

Mihai este un om cu care poți vorbi, el nu e ofticos, nu are răutate. Are ambiție, e foarte ambițios, dar nu e ofticos.

Mi-a și răspuns la mesaj, mi-a zis că e bărbat și că merge mai departe. Era într-o ședință, n-am vorbit mai multe. Dar așa a spus: Iartă-mă sunt într-o ședință și nu pot vorbi!” a recunoscut amuzat patronul FCSB Gigi Becali, la Pro X.

Cele două echipe vor aborda, astfel, cu stări de spirit diferite meciurile din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League. FCSB a câştigat acasă cu Şahtior Karaganda (1-0), iar Universitatea Craiova a pierdut în Albania (0-1 cu Laci).

The post Dialog fabulos Mihai Rotaru – Gigi Becali: „Te fac praf” / „Ești vai de capul tău” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top