sport

Deian Sorescu se teme de ce e mai rău la Dinamo: „Îmi e dor de Negoiță. Va fi mult mai grav”. Ce spune despre posibilul său transfer

Deian Sorescu se teme de ce e mai rău la Dinamo: „Îmi e dor de Negoiță. Va fi mult mai grav”. Ce spune despre posibilul său transfer
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Deian Sorescu, cel mai bun jucător din lotul roș-albilor, susține că a fost un meci plăcut, dar rezultatul înregistrat nu a fost cel dorit. Acesta se teme că plecarea mai multor colegi de la echipă ar putea destabiliza total evoluțiile.

FC U Craiova 1948 a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Aceasta a fost prima victorie a echipei craiovene de la promovarea în Liga I şi primul succes al lui Adrian Mutu, fost fotbalist al lui Dinamo, ca antrenor al formaţiei din Bănie.

Deian Sorescu se teme de ce e mai rău la Dinamo după înfrângerea cu FC U Craiova

Deian Sorescu admite faptul că presiunea la Dinamo, din partea fanilor, este una la ordinea zilei

„E o înfrângere dureroasă, adversarii au echipă bună, am avut avut tribuna în spate, am simțit și suporterii noștri, dar asta este, am luat bătaie și mergem mai departe. A fost presiune, mereu va fi presiune la Dinamo, este un club uriaș.

Nu sunt în măsură să cert, dar păcat… de-asta muncim la antrenament, să jucăm astfel de meciuri. Pentru astfel de meciuri jucăm, a fost un meci plăcut, cu fani, de asta muncim.

Presiunea pica pe noi, noi suntem cei trași la răspundere, noi ducem tot greul. Lipsa lui Paul s-a simțit astăzi, orice jucător care pleacă o să îi simțim lipsa.
Noi am creat un grup unit și este păcat, va fi mult mai grav dacă nu se va face ceva pe viitor.

Totul depinde de conducere (n.r. – dacă pleacă de la Dinamo). Vom vedea. N-am apucat să vorbim foarte multe chestii (n.r. – cu conducerea clubului), am vorbit doar unele lucruri, despre restanțele salariale pentru că ni s-a propus ceva și nu cred că se va mai lua din urmă din restanțe. E greu și pentru noua conducere”

Îmi e dor de Negoiță. De dânsul știam că are bani și că nu voia să se mai bage. A fost sincer. Acum, nu mai știm ai cui suntem. Suntem în aer. Nu știu cât voi mai rezista. Eu nu mai suport pentru că toate se sparg în capul nostru. Conducerea va hotărî ce se va întâmpla. Noi suntem cei care plângem și râdem în același timp. A fost un fotbal plăcut din toate punctele de vedere, și în tribună, și în teren. Când eram mic nu mă gândeam vreodată că Dinamo poate ajunge așa. Vedeam un club uriaș. Au fost mulți oameni care au fost lăsați să facă ce vor și așa a ajuns clubul unde a ajuns”, a declarat Deian Sorescu la finalul partidei.

The post Deian Sorescu se teme de ce e mai rău la Dinamo: „Îmi e dor de Negoiță. Va fi mult mai grav”. Ce spune despre posibilul său transfer appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top