sport

Decizie în ciuda rivalilor locali la FC U Craiova – Dinamo! Galeria oaspete va sta la Peluza Nord

Decizie în ciuda rivalilor locali la FC U Craiova – Dinamo! Galeria oaspete va sta la Peluza Nord
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FC U Craiova 1948 – Dinamo reprezintă unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numărul doi din Liga 1. Oltenii sunt motivați la maximum să facă un meci mare în fața rivalilor bucureșteni, în timp ce dinamoviștii sunt cuprinși de o emulație după începutul bun de campionat. 

Galeria lui Dinamo anunță că aproape 1.000 de ultrași vor fi pe stadionul „Ion Oblemenco”, dar nici fanii lui FCU nu se lasă mai prejos. Ca să fie siguri că o să fie un public numeros la partidă, oficialii grupării din Bănie au amplasat o casă de bilete lângă Sala Polivalentă, acolo unde și clubul lui Mihai Rotaru are o astfel de construcție.

Decizie în ciuda rivalilor locali la FC U Craiova – Dinamo București. Dinamoviștii vor sta la Peluza Nord, acolo unde stau de obicei ultrașii clubului lui Mihai Rotaru,

Meciurile cu Dinamo reprezintă un punct de interes pentru fanii olteni. Rivala istorică a Craiovei fotbalistice va evolua luni împotriva clubului patronat de Adrian Mititelu, iar FCU promovează acest derby intens pe site-urile de socializare. Pentru tehnicianul Adrian Mutu reprezintă un joc special. Fiul său va fi pentru prima dată în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”.

Pentru că ultrașii celor de la FCU Craiova sunt poziționați la Peluza Sud a arenei, iar sectorul de oaspeți se află chiar lângă această zonă, oficialii craioveni au luat decizia ca fanii dinamoviști să fie poziționați la Peluza Nord, acolo unde clubul nu vinde bilete la niciun joc, iar sectoarele sunt goale.

PCH este gata de derby-ul cu FCU Craiova 1948.

Acest lucru ar putea fi interpretat și ca un mic atac la rivala locală Universitatea Craiova, deoarece este bine știut că ultrașii acestei echipe stau mereu la Nord. De remarcat că pentru un anumit timp, sectorul rezervat oaspeților era situat la tribuna 1, în partea de lângă Peluza Nord, dar a fost mutat dn punct de vedere al siguranței și pentru a nu mai exista incidente.

„Pregătiri intense pentru cea mai mare deplasare din ultima vreme, după atâta pauză, iar băieții din teren ne-au arătat luni că merită din plin susținerea noastră,” stă scris în mesajul de mobilizare postat pe pagina oficială a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Mobilizare exemplară a dinamoviștilor pentru meciul cu FC U Craiova 1948: „Avem rezervate 3.000 de bilete”

Începutul cu dreptul în campionat le-a dat aripi dinamoviștilor. Deian Sorescu a fost eroul „câinilor roșii” în partida cu Voluntari, reușind să marcheze un hatt-trick, iar jocul s-a încheiat cu rezultatul de 3-2. Pentru că au văzut determinare și sacrificiu din partea elevilor lui Dario Bonetti, fanii bucureșteni au anunțat că fac o deplasare istorică la Craiova.

Dinamo va avea parte de o susținere numeroasă la meciul cu FC U Craiova 1948 din Bănie. PCH a anunțat că dinamoviștii au rezervate în jur de 3.000 de bilete și se așteaptă ca măcar o mie de ultrași să asiste din tribunele arenei „Ion Oblemenco”. Aceștia vor sosi din toate zonele țării, chiar și din Craiova. Cel puțin 10 autocare vor pleca din București, iar fiecare mijloc de transport are 55 de locuri.

Nici suporterii Craiovei lui Mititelu nu se lasă mai prejos. Aceștia se vor strânge în centrul orașului, iar de acolo vor porni către stadion. „Suntem la început de campionat și avem nevoie de voi. Am nevoie de voi. Echipa are nevoie de Peluza Sud. Hai, băieți, cât mai mulți la stadion ca să încurajăm echipa și să aducem victoria,” a spus Adrian Mutu.

„Fără antrenamente ajungi să consumi prea multă energie la meci, iar băieții s-au recuperat cu greu. Cred totuși că la ora jocului ne vom prezenta bine. Îl știu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva.

Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greșeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să muncim zi de zi și să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni. Acest meci cu Craiova va fi mai dificil, ei au jucat bine în prima etapă la Cluj,” a declarat și Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, înainte de meciul cu FCU.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top