sport

David Popovici, după calificarea în finala olimpică: ”Știți care a fost ultima indicație de la antrenor? Să mă distrez și asta am și făcut!”

David Popovici, după calificarea în finala olimpică: ”Știți care a fost ultima indicație de la antrenor? Să mă distrez și asta am și făcut!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

David Popovici, considerat puștiul-minune al înotului românesc, a reușit astăzi prima sa calificare într-o finală olimpică. Înotătorul în vârstă de 16 ani s-a calificat în actul final al probei de 200 m liber, care va avea loc marți dimineață. ”Cursa a fost foarte bună, perfectă”, a declarat David pentru corespondentul Gazetei Sporturilor la Tokyo, adăugând că a reușit și să se distreze în timpul cursei.

”M-am simțit un pic mai bine decât în serii, asta pentru că prima cursă a setat ritmul pentru ceea ce urmează. Cursa a fost foarte bună, perfectă, am reușit să mă calific în finală, ceea ce e un lucru excelent pentru mine!”, a spus David Popovici.

Sportivul recunoaște că în urmă cu 4-5 luni nici nu visa să se califice în finala la 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Dar se mișcă totul repede, se schimbă pentru că am un antrenor foarte bun și acum sunt în finală. Și sunt convins că va fi o finală de neuitat!”, a mai declarat Popovici

David a dezvăluit pentru GSP și care a fost ultimul sfat primit de la antrenorul lui înainte de a concura în semifinală.

Știți care a fost ultima indicație pe care mi-a dat-o? Să mă distrez și asta am și făcut!

David Popovici:

Finala probei de 200 de metri liber va avea loc marți dimineață la 4:43, ora României. Apoi, după ora 13:00, David Popovici va intra în serii la 100 de metri, proba lui preferată, la care are cel mai bun timp al sezonului. Înotătorul va intra în bazin în ultima serie, a noua, pe culoarul șase.

Interviul integral acordat de David Popovici pentru GSP poate fi citit aici.

Sursa: Sport – Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top