sport

Darius Olaru, la Galatasaray în locul lui Olimpiu Moruțan?! Gigi Becali a aruncat bomba: „Am fost întrebat despre el!”. Ce sumă a cerut patronul de la FCSB

Darius Olaru, la Galatasaray în locul lui Olimpiu Moruțan?! Gigi Becali a aruncat bomba: „Am fost întrebat despre el!”. Ce sumă a cerut patronul de la FCSB
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit că există interes pentru Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 23 de ani, și a dat de înțeles că echipa care îl dorește ar fi Galatasaray.

După ce s-a discutat despre posibilul interes al turcilor de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui FCSB, Gigi Becali a dat de înțeles că înaintea acestuia ar putea pleca chiar Darius Olaru, om de bază în echipa sa.

La meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, Olimpiu Moruțan a înscris un gol superb de la distanță, în timp ce Darius Olaru nu a fost în lot, din cauza unor probleme medicale.

Gigi Becali a dat de înțeles că Darius Olaru este dorit de către Galatasaray

La finalul partidei, întrebat despre interesul turcilor de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan, Gigi Becali a explicat că nu știe nimic despre acest aspect, însă a dezvăluit că a fost sunat pentru Darius Olaru. Patronul de la FCSB și-ar fi exprimat dorința de a încasa 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului său, motiv pentru care persoana respectivă i-a transmis că se va reorienta, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că așa s-a ajuns la discuțiile pentru Olimpiu Moruțan.

„Nimic nu știu, habar nu am. Ce am fost întrebat eu și cred că asta era, am fost întrebat de o persoană, cât vreau pe Olaru, înainte de a pleca Cicâldău. Am zis că vreau 10 milioane și cică: „Bă, dar nu îl lași deloc?”. Am zis că nu las și mi-a spus că o să se îndrepte spre altcineva”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, potrivit Transfermarkt.
30 de meciuri a jucat Darius Olaru pentru FCSB, în sezonul trecut al Ligii 1, reușind să înscrie și șapte goluri.

Darius Olaru ar putea deveni cel de-al 15-lea fotbalist român legitimat la Galatasaray, după Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone și Alexandru Cicâldău.

The post Darius Olaru, la Galatasaray în locul lui Olimpiu Moruțan?! Gigi Becali a aruncat bomba: „Am fost întrebat despre el!”. Ce sumă a cerut patronul de la FCSB appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top