sport

Dario Bonetti a explicat înfrângerea cu FC U Craiova: „Problema este una singură, e imposibil să alergi 90 de minute fără condiție fizică”. Mesaj pentru fanii lui Dinamo

Dario Bonetti a explicat înfrângerea cu FC U Craiova: „Problema este una singură, e imposibil să alergi 90 de minute fără condiție fizică”. Mesaj pentru fanii lui Dinamo
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dario Bonetti, antrenorul celor de la Dinamo, a găsit motivul pentru care roș-albii au pierdut în Bănie: condiția fizică precară.

FC U Craiova a învins luni pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a II-a a Ligii I.

Unicul gol a fost înscris de atacantul Hugo Vieira (65), din centrarea argentinianului Juan Bauza, la opt minute de la intrarea portughezului pe gazon.

Dario Bonetti: „Problema este una singură, de aceea am schimbat, este imposibil să alergi 90 de minute fără condiție fizică”

„Am încercat să facem ce e mai bine după un asemenea meci. Problema e condiția fizică, de aceea am făcut schimbări. Nu putem să alergăm atât de mult.

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru energia pe care au consumat-o. Ducem lipsă de precizie, jucăm cu mulţi tineri, este important să facem ce putem mai bine în această situaţie.

Problema este una singură, condiţia fizică, de aceea am schimbat, este imposibil să alergi 90 de minute fără condiţie fizică.

Nu am reuşit la finalizare, dar sunt mulţumit de joc. Pentru noi este imposibil să facem presing tot timpul, trebuie să facem alegeri.

Jucătorii au dat totul pe teren, acum e suficient. Sper ca fanii să rămână alături de echipă”, a declarat Dario Bonetti, imediat după terminarea partidei.

Dinamo a avut o bară prin Moldoveanu

Aceasta a fost prima victorie a echipei craiovene de la promovarea în Liga I şi primul succes al lui Adrian Mutu, fost fotbalist al lui Dinamo, ca antrenor al formaţiei din Bănie.

Gazdele au ratat ocazii mari de gol prin William Baeten (6), Claudiu Bălan (18), Bauza (20, 38).Dinamo a avut o bară la un şut al lui Robert Moldoveanu (52), iar şutul lui Deian Sorescu la colţul scurt a fost respins de portarul Sorin Mogoşanu (83).

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Ciprian Danşa şi Romică Bîrdeş, precum şi de rezerva Bogdan Dumitrache. Observatori de arbitri a fost Nicolae Grigorescu, iar observator de joc, Dan Potocianu.

The post Dario Bonetti a explicat înfrângerea cu FC U Craiova: „Problema este una singură, e imposibil să alergi 90 de minute fără condiție fizică”. Mesaj pentru fanii lui Dinamo appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top