sport

Curs valutar BNR, luni, 26 iulie 2021. Cât costă un euro. Update

Curs valutar BNR, luni, 26 iulie 2021. Cât costă un euro. Update
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Banca Națională a României transmite din prima zi a săptămânii cursul valutar actualizat. Și, așa cum se întâmplă de fiecare dată, FANATIK vă prezintă în timp real cotațiile celor mai importante valute internaționale.

Atenție, însă. Abia după ora 13:00 vom afla, dinspre banca centrală, cotațiile pentru euro, dolar, francul elvețian și lira sterlină.

Curs valutar BNR, luni, 26 iulie 2021. Cât costă un euro

Așa că, până la orele amiezii, toate instituțiile bancare trebuie să se raporteze la datele din sesiunea precedentă a BNR. Discutăm, în acest caz, despre sesiunea din ziua de vineri, 23 iulie.

Vorbim despre un adevăr, moneda unică europeană traversează o perioadă destul de proastă. Euro a marcat mai multe deprecieri consecutive, dar multe dintre ele au fost minore.

Nici săptămâna trecută nu a fost prea bună. Euro a ajuns la un preț de 4.9219 lei. De remarcat că ultima apreciere a monedei a avut loc la 14 iulie, când aceasta a atins un alt maxim istoric.

Curs valutar BNR pentru dolarul american

Moneda americană stă destul de bine. Deși a a avut parte de câteva hopuri în ultima perioadă, și-a revenit și a punctat serios. Cu toate acestea, specialiștii spun că în ultima vreme, dolarul a avut un curs oscilant.

La 23 iulie, variația valutei a fost de -0.013, iar prețul său a ajuns la 4.1823 lei lei. Valoarea maximă din acest an a fost de 4.1969 lei, atinsă la data de 31 martie 2021.

Curs valutar BNR pentru francul elvețian

Spre supărarea multor români caer au credite în această monedă, francul elvețian a strâns de la zi la zi unități și a căpătat o forță uriașă.

La ultima raportare a Băncii Naționale a României, valuta a înregistrat o variație de +0.0100, iar prețul acesteia a ajuns la 4.5428 lei lei. Francul a atins valoarea maximă a acestui an, de 4.5593 lei, la data de 15 iulie 2021.

Curs valutar BNR pentru Lira Sterlină

Medaliata zilei a fost moneda din Marea Britanie. Lira sterlină a cumulat mai multe creșteri consecutive. Ultima dintre ele a avut o variație de +0.0328. Prețul valutei a ajuns la 5.7455 lei.

Curs valutar BNR pentru Gramul de Aur

Vin vești bune și din partea gramului de aur. Acesta a strâns două deprecieri consecutive. Ultima dintre ele a avut o variație de -1.5208. iar prețul unui gram de metal prețios a ajuns la 241.2278 lei. Cea mai slabă cotație din acest an a fost de 223.0612 lei, înregistrată la data de 5 martie 2021

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top