sport

Cosmin Olăroiu, prezent la FCSB – Universitatea Craiova! Ce răspuns le-a oferit oltenilor cu privire la posibilitatea de a prelua echipa

Cosmin Olăroiu, prezent la FCSB – Universitatea Craiova! Ce răspuns le-a oferit oltenilor cu privire la posibilitatea de a prelua echipa
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Cosmin Olăroiu, antrenorul român în vârstă de 53 de ani, a fost prezent la partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, scor 4-1, și a vorbit despre posibilitatea de a prelua gruparea dn Bănie

FCSB și Universitatea s-au întâlnit pe Arena Națională, în etapa a doua din Liga 1, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 4-1, după golruile marcate de către Olimpiu Moruțan, în minutul 8, Ovidiu Popescu, în minutul 16, Andrei Cordea, în minutul 44, și autogolul lui Mateiu din minutul 60. Pentru olteni a marcat Markovic, în minutul 64.

În tribunele stadionului din Capitală au fost prezenți Cosmin Olăroiu și Cristiano Bergodi, potențiali înlocuitori pentru Marinos Ouzounidis pe banca tehnică a oltenilor.

Cosmin Olăroiu, răspuns pentru Universitatea Craiova cu privire la posibilitatea de a fi antrenor în Bănie

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor cu câteva zile înainte de partida cu FCSB, după ce conducerea l-a demis pe grecul Marinos Ouzounidis. În acest context, prezența lui Cosmin Olăroiu la meci i-a pus pe gânduri pe fani și nu numai.

Totuși, Cosmin Olăroiu a explicat că nu se gândește încă la o revenire în antrenorat, și mai ales în România, până nu rezolvă problemele cu chinezii de la Jiangsu Suning, echipă de la care mai are de primit o sumă importantă de bani.

„Nu se pune problema întorcerii mele în momentul de față, până nu se rezolvă problema cu chinezii.

Este un proces, dacă câștig, câștig. Clubul a dispărut. La banii pe care noi i-am primit nu s-au plătit taxele. Nu ai voie să transferi banii, dacă taxele nu sunt plătite. Prin acest proces, vor să-i oblige să plătească taxele, lucru care ar elibera banii pe care îi avem în China și eu și jucătorii”, a spus Cosmin Olăroiu, după meciul FCSB – Universitatea Craiova.

The post Cosmin Olăroiu, prezent la FCSB – Universitatea Craiova! Ce răspuns le-a oferit oltenilor cu privire la posibilitatea de a prelua echipa appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top