sport

Ce a făcut Moruțan pentru a intra în grațiile patronului FCSB: „Nu trebuia să-l mut?”

Ce a făcut Moruțan pentru a intra în grațiile patronului FCSB: „Nu trebuia să-l mut?”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Becali explica după primul meci al FCSB din acest sezon al Ligii 1, cu FC Botoșani (0-0), că Olimpiu Moruțan nu mai dă randament fiindcă locuiește în Pipera, nu la Domnești, acolo unde stau mai mulți jucători ai roș-albaștrilor. De asemenea, nu avea o atitudine profesionistă la antrenamente.

Olimpiu Moruțan chiar a fost avertizat că poate pierde locul din echipa de bază a trupei bucureștene și că în aceste condiții cota sa va cunoaște o scădere dramatică. Conform Transfermarkt, jucătorul e evaluat la 2.8 milioane de euro, dar finanțatorul clubului e dispus să-l cedeze pentru 15 milioane de euro.

Totuși, mijlocașul de 22 de ani s-a transformat total în partida din etapa a 2 a Ligii 1. A marcat un gol spectaculos în victoria elevilor lui Todoran contra celor de la Universitatea Craiova, 4-1.

Ce a făcut Moruțan pentru a intra în grațiile patronului FCSB: „Nu trebuia să-l mut?”

Moruțan s-a mutat, așa cum i-a transmis Becali, prin intermediul impresarului Florin Vulturar, și după succesul cu oltenii anunța:

„Un gol foarte frumos, nu? Știu ce pot, știu ce fac la antrenament, iar când vine meciul să dau totul. Poate am început mai prost, dar m-am motivat și am făcut un meci bun. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage, iar criticile m-au ridicat”.

După meciul FCSB – Universitatea Craiova, 4-1, Gigi Becali a dezvăluit: „Eu am văzut că avem viteză de joc, am fost mulțumit după toate jocurile. Moruțan s-a mutat la Domnești, nu mai stă la Pipera. Nu trebuia să-l mut? El nu are cum să lipsească din echipă”.

Fac şi eu o glumă, am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin. Îl felicit pe Cicâldău pentru transfer (n.red. – s-a discutat despre varianta ca Moruțan să ajungă la Galatasaray alături de Cicâldău) şi îi doresc multă baftă – Olimpiu Moruțan

 

The post Ce a făcut Moruțan pentru a intra în grațiile patronului FCSB: „Nu trebuia să-l mut?” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top