sport

Bundesliga se transmite în următoarele patru sezoane la Digi Sport și la Look Sport! Care e meciul de deschidere al noului sezon

Bundesliga se transmite în următoarele patru sezoane la Digi Sport și la Look Sport! Care e meciul de deschidere al noului sezon
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Digi Sport și Look Sport vor transmite în direct meciurile din cea mai importantă competiție de fotbal a Germaniei, Bundesliga, pentru următorii patru ani.

Bundesliga începe pe 13 august 2021, cu cel de-al 59-lea sezon, unde vor lua parte 18 echipe. Cele mai importante partide vor putea fi urmărite, în format UltraHD, și pe Digi 4K.

Borussia Mönchengladbach – Bayern Munchen va fi meciul de deschidere al actualului sezon.

Bundesliga se transmite în următoarele patru sezoane la Digi Sport și la Look Sport! Care e meciul de deschidere al noului sezon

Bundesliga a fost transmisă pe Digi Sport din 2018. Competiţia s-a mai văzut şi pe canalele Look Sport şi Telekom Sport.

„Timp de patru ani, Bundesliga va putea fi urmărită în continuare pe posturile Digi Sport, alături de celelalte programe și știri de calitate oferite de posturile nostre.

Diversitatea transmisiunilor interne și internaționale contribuie la poziționarea Digi Sport, în fiecare an, în topurile celor mai urmărite posturi din România și menținerea sa în poziția de lider pe segmentul de profil”, a declarat George Dobre, redactor-șef Digi Sport.

Meciurile din Bundesliga vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul www.digisport.ro și vor putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit sau internet.

Bundesliga se poate vedea și pe platforma PrimaPlay.ro

Campionatul de fotbal cu cea mai mare medie de spectatori din lume, televizat în peste 200 de ţări, va putea fi urmărit în continuare pe canalele Look Sport, dar şi pe noua platformă online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro.

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziţia utilizatorilor toate competiţiile transmise de canalele LOOK SPORT, ştirile şi show-urile canalului generalist Prima TV, precum şi celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

Primele trei cluburi clasate la finalul sezonului intră automat în grupele UEFA Champions League, în timp ce al patrulea intră în a treia rundă de calificare în grupe.

Ultimele două echipe clasate sunt retrogradate, ajungând să joace sezonul următor în liga secundă a Germaniei, în timp ce primele două clasate din liga secundă sunt promovate în Bundesliga.

The post Bundesliga se transmite în următoarele patru sezoane la Digi Sport și la Look Sport! Care e meciul de deschidere al noului sezon appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top