sport

BREAKING NEWS | Laurențiu Reghecampf a bătut palma cu Mihai Rotaru și este noul antrenor al Universității Craiova | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Laurențiu Reghecampf a bătut palma cu Mihai Rotaru și este noul antrenor al Universității Craiova | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

UPDATE 17:00: Universitatea Craiova a anunțat oficial sosirea lui Laurențiu Reghecampf, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Bănie.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază.

Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, este comunicatul clubului.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf a bătut palma cu Mihai Rotaru și este noul antrenor al Universității Craiova, din informațiile ProSport.

Tehnicianul trebuie să rezolve repede problemele echipei, care riscă să piardă calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după ce Universitatea a fost învinsă de albanezii de la Laci, scor 0-1. De altfel, Reghecampf va debuta tocmai împotriva celor de la Laci, cu gândul la dubla cu belgienii de la Anderlecht.

Așa cum a scris ProSport, Reghecampf a mai fost aproape de echipa lui Mihai Rotaru și la începutul anului, însă mutarea nu s-a mai realizat la vremea respectivă, în cele din urmă.

Laurențiu Reghecampf a semnat în martie cu Al Ahli, mutare anunțată în exclusivitate de ProSportdar nu a reușit să se impună la noua echipă. Fostul antrenor al FCSB a condus formația pentru care joacă și Alexandru Mitriță timp de șase partide și a suferit o eliminare dureroasă din Liga Campionilor Asiei.

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a fost antrenor principal la FCSB în două rânduri. Prima dată a ajuns pe banca tehnică a vicecampioanei României în mai 2012 și a stat până în mai 2014, perioadă în care a bifat 103 meciuri. A revenit la gruparea roș-albastră pe 4 decembrie 2015, pe care a pregătit-o până în mai 2017.

The post BREAKING NEWS | Laurențiu Reghecampf a bătut palma cu Mihai Rotaru și este noul antrenor al Universității Craiova | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top