sport

Adrian Mutu, fericit pentru suporteri după victoria cu Dinamo: „A fost și frica de a câștiga!”. Mesaj pentru Reghecampf, în ziua în care „prietenul” a ajuns la Universitatea Craiova

Adrian Mutu, fericit pentru suporteri după victoria cu Dinamo: „A fost și frica de a câștiga!”. Mesaj pentru Reghecampf, în ziua în care „prietenul” a ajuns la Universitatea Craiova
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Adrian Mutu a bifat prima victorie pe banca lui FC U Craiova în Liga 1, iar tehnicianul a avut cuvinte de laudă atât pentru jucătorii lui, cât și pentru fanii din Peluza Sud.

„Briliantul” i-a lăudat și pe suporterii lui Dinamo și a subliniat că atmosfera din Bănie a fost una fantastică.

Duelul dintre FC U Craiova și Dinamo a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Adrian Mutu, după victoria cu Dinamo: „Îl aștept pe Reghecampf în octombrie!”

Adrian Mutu regretă că FC U Craiova n-a înscris mai multe goluri cu Dinamo și nu l-a uitat nici pe „prietenul” Laurențiu Reghecampf, ajuns pe banca rivalei din Bănie înaintea returului cu Laci, din preliminariile Conference League.

„Mă bucur că victoria a venit și cu o rivală istorică. Eu cred că a fost o atmosferă frumoasă din partea ambelor galerii, a fost ceva fantastic. Am dominat jocul de la cap la coadă, am făcut un meci solid, am avut o idee de joc, din păcate nu am marcat de câte ori meritam, dar victoria e victorie. Nu cred că a fost superficialitate, a fost și frica de a câștiga, probabil și asta a contat. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Adrian Mutu, după victoria cu Dinamo.

Fericit după victoria de luni seara, Adrian Mutu abia așteaptă să-l înfrunte pe Laurențiu Reghecampf în derby-ul echipelor din Craiova.

Așa cum a scris ProSport, Reghecampf a mai fost aproape de echipa lui Mihai Rotaru și la începutul anului, însă mutarea nu s-a mai realizat la vremea respectivă, în cele din urmă.

„Reghecampf e prietenul meu, îl aștept în octombrie să ne întâlnim pe Oblemenco, o să vedem atunci ce se va întâmpla”, a fost mesajul lui Mutu pentru noul antrenor al Universității Craiova.

The post Adrian Mutu, fericit pentru suporteri după victoria cu Dinamo: „A fost și frica de a câștiga!”. Mesaj pentru Reghecampf, în ziua în care „prietenul” a ajuns la Universitatea Craiova appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top