sport

Zanni, pus la zid de Georgiana Lupu: „E gunoi, zero barat!” De la ce a pornit scandalul, după Survivor România

Zanni, pus la zid de Georgiana Lupu: „E gunoi, zero barat!” De la ce a pornit scandalul, după Survivor România
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mai mulți foști concurenți de la Survivor România 2021 au intrat într-un live pe Instagram. Zanni, Georgiana Lupu, Cosmin Stanciu și Andrei Dascălu au vorbit cu fanii și le-au răspuns acestora la întrebări.

Totuși, se pare că nu au dispărut complet problemele dintre ei. Zanni a acuzat-o pe Georgiana că nu i-a spus în față în momentul în care a deranjat-o ceva.

Zanni, pus la zid de Georgiana Lupu: „E gunoi, zero barat!” De la ce a pornit scandalul, după Survivor România

După un schimb de replici mai dur, campionul din acest an de la Survivor a părăsit live-ul mai devreme. Fosta concurentă s-a declarat extrem de efectată de cuvintele acestuia.

Georgiana a răbufnit și a spus tot ce avea pe suflet. Încercând să se calmeze, ea a spus că este o ocazie bună ca oamenii de acasă să vadă ce fel de om este fostul faimos.

„Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez. N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă,” a spus ea, potrivit Wowbiz

„Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor,” a adăugat.

Georgiana Lupu, cuvinte grele la adresa lui Zanni

La un punct, Andrei Crăciun i-a spus tinerei să treacă peste. El a precizat că vor rezolva problema când se vor întâlni.

Dar nu a putut să o calmeze, aceasta l-a criticat în termeni duri pe câștigătorul din acest an. Mai mult, a explicat că fostul Faimos minte, ea chiar i-a transmis problemele cu care s-a confruntat.

„Eu i-am scris și pe Instagram, crede-mă. I-am spus și în competiție, unde spune că n-am avut tupeu că să îi spun în față nimic?! Cosmin nici nu știe, că eu vorbeam cu el în particular,” a spus aceasta.

„Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează,” a adăugat.

Ea și-a amintit că nu toți concurenții au respectat femeile din competiție: „un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat. Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare”.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top