sport

Top 10 cei mai bogați sportivi din istoria Jocurilor Olimpice. Ion Țiriac se uită de sus la Floyd Mayweather

Top 10 cei mai bogați sportivi din istoria Jocurilor Olimpice. Ion Țiriac se uită de sus la Floyd Mayweather
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Potrivit un clasament publicat cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, Ion Țiriac (82 de ani) este cel mai bogat sportiv din istoria competiției sportive supreme. 

Ion Țiriac este cel mai bogat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, românul participând la ediția din 1964 a JO de iarnă (Innsbruck), cu naționala de hochei pe gheață! Țiriac și-a făcut apoi un nume în sportul alb, strângând o avere de 1,2 miliarde de lire sterline, scrie Daily Star.

Ion Țiriac se uită de sus la celebrul boxer american Floyd Mayweather, care a luptat la Olimpiada de la Atlanta 1996, obținând o medalie de bronz! „Money” are o avere estimată la 871 de milioane de lire sterline, dar americanul se afla abia pe locul al treilea.

Ion Țiriac, cel mai bogat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice! Românul se uită de sus la Floyd Mayweather

În clasamentul celor mai bogați sportivi din istoria Jocurilor Olimpice, Ion Țiriac este urmat de o persoană de care este posibil să nu fi auzit: Anna Kasprzak, o călăreață daneză care a participat în probele individuale de echitație, are o avere de 1 miliard de lire sterline. Top 10 milionari din istoria Jocurilor Olimpice este completat de următorii sportivi:

Lionel Messi (Argentina, fotbal) – 436 milioane de lire sterline, Roger Federer (Elveția, tenis) – 327 milioane de lire sterline, Serena Williams (SUA, tenis) – 163 milioane de lire sterline, Caitlyn Jenner (SUA, atletism) – 72 milioane de lire sterline, Usain Bolt (Jamaica, atletism) – 65 milioane lire sterline și Michael Phelps (SUA, înot) – 58 de milioane de lire sterline.

Țiriac continuă să își mărească averea

Ion Țiriac a acumulat o avere impresionantă, iar miliardarul român continuă să facă afaceri profitabile! Fostul tenismen urmează să le vândă un teren în valoare de 15 milioane de euro fraților Dragoș și Adrian Pavăl, fondatori și acționari ai Dedeman!

Aceștia intenționează să construiască un nou magazin pe terenul achiziționat de la Ion Țiriac!.Terenul este amplasat într-o zonă excelentă, lângă Ikea Timișoara! Astfel, patronii Dedeman vor construi acolo un nou magazin, pentru a le face concurență reprezentanților lanțului suedez.

The post Top 10 cei mai bogați sportivi din istoria Jocurilor Olimpice. Ion Țiriac se uită de sus la Floyd Mayweather appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top