sport

Sorana Cîrstea și-a arătat latura iubitoare! Cum a fost surprinsă într-un cadru inedit | GALERIE FOTO

Sorana Cîrstea și-a arătat latura iubitoare! Cum a fost surprinsă într-un cadru inedit | GALERIE FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Sorana Cîrstea (31 de ani) și-a arătat o latură sensibilă și iubitoare, fotografiindu-se în timp ce mângâia un cal alb superb, într-un cadru de poveste. 

Sorana Cîrstea a postat o fotografie adorabilă pe Instagram, arătând că este o mare iubitoare de animale! Jucătoarea de tenis aflată pe locul 39 în lume s-a plimbat într-un cadru de vis și s-a fotografiat alături de un cal superb.

Cîrstea a putut fi văzută în acest sezon mai mult pe terenul de tenis, dar sportiva din Târgoviște își arată acum și altă latură, după ce a intrat într-o vacanță neprevăzută. „Sori” s-a accidentat la coapsă și nu a putut participa la Jocurile Olimpice, așa că se bucură din plin de timpul liber.

Sorana Cîrstea și-a arătat latura iubitoare

Sorana Cîrstea, cu un zâmbet larg pe față și într-o rochie deosebită, le-a arătat fanilor că este mare iubitoare de animale! Sorana a postat și un mesaj cât se poate de sugestiv în descrierea fotografiei în care mângâie un cal superb: „Yin și Yang”. 

Cîrstea și-a schimbat percepția asupra vieții, mărturisind că în trecut obișnuia să neglijeze lucrurile simple ale vietii! Ea trăiește acum la maximum fiecare clipă, iar asta o ajută să câștige meciuri importante în circuitul WTA. Sorana a cucerit primul trofeu după 13 ani, la Istanbul, chiar în acest sezon.

Sorana a devenit o altă persoană în 2021

Sorana Cîrstea și-a schimbat perspectiva asupra vieții în 2021! După ce agățase racheta în cui pe durata pandemiei, „Sori” a prins o poftă nebună de a merge la turnee: „Pandemia de coronavirus mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții! Am început să mă bucur mai mult de viață și să văd lucrurile în profunzime.

Acum pot spune că sunt mult mai relaxată decât înainte, mai calmă. Vreau să mă bucur de lucrurile mici, păcat că a fost nevoie de Covid pentru a realiza asta! Înainte de pandemie eram bine în viața personală, dar cariera mea se afla într-o pantă descendentă, nu îmi găseam ritmul”, a afirmat Sorana.

The post Sorana Cîrstea și-a arătat latura iubitoare! Cum a fost surprinsă într-un cadru inedit | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top