sport

Rivaldo susține România la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Luptă pentru medalia de bronz”

Rivaldo susține România la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Luptă pentru medalia de bronz”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Rivaldo, fostul Balon de Aur, consideră că România are șansa ei de a ajunge în semifinalele competiției olimpice de fotbal masculin. După victoria de ieri în fața Hondurasului, 1-0, Rivaldo crede că România „poate avea un impact” la turneul olimpic și „s-ar putea lupta pentru medaliile de bronz”.

Brazilianul e de părere că echipa sa are prima șansă să câștige turneul, explicând faptul că lotul Braziliei nu a avut neapărat de suferit de pe urma cluburilor care nu au lăsat jucătorii să participe la Jocurile Olimpice.

România – Coreea de Sud se joacă duminică 25 iulie, de la ora 14:00, în direct la TVR și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Rivaldo susține România la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Luptă pentru medalia de bronz”

România a debutat cu victorie la JO, 1-0, autogol Elvin Oliva (45+1). Tricolorii participă la Olimpiadă după o pauză de 57 de ani, precedenta prezență fiind tot la Tokyo, ediția din 1964 a Jocurilor Olimpice.

Rivaldo urmărește și alte sporturi de echipă la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

„Jocurile Olimpice sunt mereu genul de competiție în care echipele mai mici au tendința de a evolua mai bine decât te-ai aștepta. După victoria împotriva Hondurasului, România ar putea avea un impact la acest turneu și, cine știe, poate chiar s-ar putea lupta pentru medaliile de bronz” a spus Rivaldo pentru Betfair.

„În opinia mea, Brazilia este favorită principală pentru câștigarea medaliilor de aur la aceste Jocuri Olimpice. Spun asta din perspectiva jucătorilor care iau parte la turneu. Și în Brazilia au fost jucători care nu au putut participa, dar există o mare diferență, fiindcă Brazilia este o țară mult mai mare cu mulți jucători talentați din care s-a putut forma un lot.

Nu este cazul și în România, așa că echipa olimpică a României ar putea să sufere fără câteva nume importante și fără oportunitatea de a le înlocui cum trebuie” a mai spus acesta.

Îmi place să văd baschet și volei, dar și fotbal feminin. Când sunt acasă și mă relaxez obișnuiesc să mă uit la Jocurile Olimpice indiferent de sport. Mă uit la tot felul de discipline, dar favoritele mele sunt fotbalul, atât masculin cât și feminin, și baschetul sau voleiul – Rivaldo

foto: frf.ro

 

The post Rivaldo susține România la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Luptă pentru medalia de bronz” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top