sport

Pariuri pe goluri: Vezi selecțiile cu care închidem săptămâna! Cota 3.75 »»

Pariuri pe goluri: Vezi selecțiile cu care închidem săptămâna! Cota 3.75 »»
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Selecțiile pe goluri de astăzi ne duc în primele ligi ale Belgiei, Suediei și Danemarcei. Pariem pe două jocuri dezechilibrate, cu favorite certe, dar și pe o partidă deschisă oricărui rezultat ”1,x,2”.

Din prima categorie fac parte meciurile în care vor fi implicate Club Brugge și Brondby. Campioana Belgiei primește vizita lui Eupen, meci la care mizăm pe goluri marcate în ambele reprize. Ne așteptăm ca trupa din Brugge, superioară valoric, să pună serios umărul la reușita acestui pronostic.

În Danemarca, Brondby vizează contra lui Viborg primul succes pe teren propriu după o pauză de 14 ani! În avantaj este campioana en-titre, Viborg având în acest sezon statut de nou-promovată. Recomandarea este pe 1-3 reușite ale gazdelor.

Hacken – Elfsborg este unul din jocurile tari ale etapei a 12-a din Allsvenskan. Oaspeții vin de podium, însă Hacken traversează o perioadă fastă din punct de vedere al rezultatelor interne, cu 4 victorii consecutive în campionat repurtate înainte meciului de azi. Anticipăm un duel echilibrat, cu 2-3 goluri trecute în final pe tabelă, pariu câștigător și în ultimele două partide directe.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.75

17:00 CLUB BRUGGE – EUPEN, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.41
18:00 HACKEN – ELFSBORG, 2-3 GOLURI ÎN MECI – COTA 2.05
19:00 BRONDBY – VIBORG, GAZDELE 1-3 GOLURI – COTA 1.30
Cotă finală: 3.75 

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro ! Vezi aici recomandările de azi!

The post Pariuri pe goluri: Vezi selecțiile cu care închidem săptămâna! Cota 3.75 »» appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top