sport

Olimpiu Moruțan, pe urmele lui Alex Cicâldău la Galatasaray? Detalii de ultima oră: „E tentat să plece de la FCSB!”. Ce sumă cere Gigi Becali

Olimpiu Moruțan, pe urmele lui Alex Cicâldău la Galatasaray? Detalii de ultima oră: „E tentat să plece de la FCSB!”. Ce sumă cere Gigi Becali
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Olimpiu Moruțan, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui FCSB, ar putea ajunge la Galatasaray în această vară, potrivit spuselor impresarului său, Florin Vulturar.

În urmă cu o zi, Alexandru Cicâldău a plecat în Turcia, a semnat cu Galatasaray și a și fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Florin Vulturar a dat de înțeles că turcii sunt interesați și de Olimpiu Moruțan, iar jucătorul lui FCSB este tentat să plece în Turcia.

Olimpiu Moruțan, pe urmele lui Alex Cicâldău la Galatasaray? Anunțul lui Florin Vulturar

Totuși, un impediment ar fi suma pe care o cere Gigi Becali în schimbul jucătorului său. Patronul lui FCSB vrea să obțină nu mai puțin de 15 milioane de euro din vânzarea lui Olimpiu Moruțan. Pentru Alex Cicâldău, Galatasaray a plătit către Universitatea Craiova suma de 6.5 milioane de euro.

„Transferurile nu se fac atât de rapid. Tatonări sunt, dar nu e nimic concret. În plus, nu pot să vă dezvălui ofertele exact, n-ar fi corect. Există un interes, asta e cert. Probabil pentru suma corectă se va face transferul.

Domnul Becali își dorește undeva la 15 milioane de euro. Moruțan e tentat să plece, Galata e un club mare, o echipă foarte iubită, cu niște fani extraordinari, ar fi un avantaj pentru el și prezența lui Cicâldău acolo. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare”, a spus Florin Vulturar, potrivit GSP.

Olimpiu Moruțan ar putea deveni cel de-al 15-lea fotbalist român legitimat la Galatasaray, după Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone și Alexandru Cicâldău.

2.8 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.
33 de meciuri a jucat Olimpiu Moruțan pentru FCSB în sezonul trecut al Ligii 1, reușind să înscrie și opt goluri.

The post Olimpiu Moruțan, pe urmele lui Alex Cicâldău la Galatasaray? Detalii de ultima oră: „E tentat să plece de la FCSB!”. Ce sumă cere Gigi Becali appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top