sport

Olimpiu Moruțan, declarația serii după victoria FCSB-ului: „Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage”

Olimpiu Moruțan, declarația serii după victoria FCSB-ului: „Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Olimpiu Moruțan a făcut spectacol pe teren, dar și în afara lui, după ce FCSB a dat de pământ cu Universitatea Craiova, scor 4-1.

Fotbalistul adus de la Botoșani a mărturisit cum s-a motivat după un început de sezon mai puțin bun și a recunoscut, cu zâmbetul pe buze, cine face echipa roș-albaștrilor.

Peste 10.000 de fani au venit la derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, o cifră la care nici măcar gazdele nu se așteptau, din moment ce mai puțin de 6.000 de oameni au fost prezenți la partida cu Șahtior Karagandy. Duelul de pe Arena Națională a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Olimpiu Moruțan, show după FCSB – Craiova: „Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage”

Autor al unui gol superb, Olimpiu Moruțan a fost într-o formă de zile mari și în fața jurnaliștilor, explicând cum a reușit să facă un meci atât de bun.

„Un gol foarte frumos, nu? Știu ce pot, știu ce fac la antrenament, iar când vine meciul să dau totul. Poate am început mai prost, dar m-am motivat și am făcut un meci bun. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage, iar criticile m-au ridicat. Important este că am câștigat, sper să o ținem tot așa”, a spus Olimpiu Moruțan, la finalul derby-ului de pe Arena Națională.

„E o plăcere pentru mine să văd jucătorii cum vin la antrenament și cum se pregătesc. I-am zis lui Moruțan să dea la poartă, lovește extraordinar, a dat un gol senzațional”, a afirmat și Dinu Todoran.

The post Olimpiu Moruțan, declarația serii după victoria FCSB-ului: „Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top