sport

Ole Gunnar Solskjaer a semnat un nou contract cu Manchester United! Ce sumă uriașă va încasa în următorii 3 ani

Ole Gunnar Solskjaer a semnat un nou contract cu Manchester United! Ce sumă uriașă va încasa în următorii 3 ani
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Managerul Ole Gunnar Solskjaer a semnat un nou contract cu Manchester United pe trei sezoane, în valoare de 30 de milioane de euro.

Noul acord al tehnicianului norvegian vine ca o recompensă pentru sezonul trecut, care a fost unul excelent pentru gruparea „diavolilor roșii”.

Ole Gunnar Solskjaer a semnat un nou contract cu Manchester United, în valoare de 30 de milioane de euro

Noua înțelegere îl va ține pe Ole Gunnar Solskjaer pe Old Trafford cel puțin până în vara lui 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă 12 luni.

Fostul acord al norvegianului urma să expire în vara lui 2022.

Cu toate că nu a cucerit niciun trofeu de la numirea sa pe banca „diavolilor roșii”, în 2018, șefii lui Manchester United au fost impresionați de progresul pe care echipa l-a înregistrat sub comanda lui Solskjaer.

Gruparea de pe Old Trafford a încheiat pe locul secund sezonul trecut în Premier League și a ajuns în finala UEFA Europa League, pe care a pierdut-o la penaltiuri, în fața spaniolilor de la Villarreal.

Managerul de pe Old Trafford a declarat: „Toată lumea știe sentimentul pe care îl am pentru acest club și sunt încântat că am semnat acest nou contract. Este un moment interesant pentru Manchester United, am construit o echipă echilibrată de jucători tineri și experimentați, care sunt înfometați de succes.

Am o echipă fantastică de antrenori în jurul meu și suntem cu toții gata să facem următorul pas în călătoria noastră. Manchester United vrea să câștige cele mai importante trofee și pentru asta ne străduim cu toții. Ne-am îmbunătățit jocul și atitudinea, atât pe teren, cât și în afara lui și asta va continua în următoarele sezoane”.

Asigurarea viitorului lui Solskjaer vine la mai puțin de 24 de ore după ce United a finalizat transferul starului englez Jadon Sancho, de la Borussia Dortmund, pentru suma de 80 de milioane de euro.

 

The post Ole Gunnar Solskjaer a semnat un nou contract cu Manchester United! Ce sumă uriașă va încasa în următorii 3 ani appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top