sport

O ciclistă s-a bucurat prea devreme, crezând că a câştigat medalia de aur la Tokyo 2020

O ciclistă s-a bucurat prea devreme, crezând că a câştigat medalia de aur la Tokyo 2020
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Moment inedit la cursa feminină de şosea la Jocurile Olimpice. Olandeza Annemiek van Vleuten a trecut linia de sosire cu braţele în aer celebrând succesul, dar câştigătoarea medialiei olimpice a fost de fapt austriaca Anna Keisenhofer, care trecuse deja linia cu 2 minute mai devreme, a notat Mediafax.

Cursa feminină de ciclism pe şosea de duminică, de la Jocurile Olimpice, a oferit un moment mai puțin văzut în astfel de competiții. Una dintre favoritele cursei a trecut linia de sosire pe locul doi, dar a celebrat momentul crezând că a obţinut medalia de aur.

Trecând peste linia de sosire, Annemiek van Vleutendar s-a îmbrăţişat cu colegele de echipă şi a celebrat victoria, înainte să i se spună că, de fapt, a terminat pe locul doi.

Sport kan være brutalt.
Annemiek van Vleuten tror hun har vundet OL-guld men aner ikke at Anna Kiesenhofer er kommet i mål et minut tidligere. pic.twitter.com/Wy7LX4PB3C

— Jakob Tarpgaard (@twarpgaard) July 25, 2021

Cicliştii din cursa olimpică nu pot vorbi cu echipa şi directorii sportivi prin intermediul comunicaţiilor radio, aşa cum sunt obişnuiţi să facă în alte curse.

Totuși, li se oferă de distanţele, timpii şi alte informaţii relevante despre cursă prin alte mijloace, cum ar fi tablele albe purtate de motocicliştii care însoţesc plutonul, dar van Vleuten şi coechipierele ei nu au știut că austriaca era în faţă.

„Am gresit. Nu, nu ştiam că mai există un sportiv în faţă. Când Plichta şi Shapira au fost prinşi, am crezut că am câştigat aurul”, a spus Annemiek van Vleuten.

Sursa: Sport – Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top