sport

Noi critici pentru Iuliu Mureșan: „Vrea să păcălească pe toată lumea!”. Ce spune un fost jucător al lui Dinamo

Noi critici pentru Iuliu Mureșan: „Vrea să păcălească pe toată lumea!”. Ce spune un fost jucător al lui Dinamo
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinamo este din nou în insolvență, iar situația financiară a clubului este din ce în ce mai grea. Liviu Ganea, fost jucător al câinilor, este de părere că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu nu sunt cei mai potriviți pentru a salva clubul din „Ștefan cel Mare”.

Fostul atacant deplânge situația de la Dinamo, iar experiența de la CFR Cluj, când aceiași Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au fost însărcinați cu ieșirea din insolvență, nu-i dă mari speranțe.

Liviu Ganea nu a mai încasat niciun salariu restant de la CFR Cluj și afirmă că același lucru se va întâmpla cu jucătorii de la Dinamo. Fostul fotbalist susține că există o lacună legislativă, în defavoarea fotbaliștilor. De altfel, Iuliu Mureșan a declarat că „nu se pot plăti salarii din urmă”.

Noi critici pentru Iuliu Mureșan: „Vrea să păcălească pe toată lumea!”. Ce spune un fost jucător al lui Dinamo

„Dinamo, ce să zic? O să fie meci frumos (n.r.- cu U Craiova 1948), sper să-și mai revină cu pregătirea. Chiar dacă au câștigat cu Voluntari, s-a văzut că nu au potența fizică necesară. Sper să se rezolve lucrurile din punct de vedere administrativ. S-a intrat în insolvență, teoretic banii trebuie plătiți la zi.

Domnul Mureșan vrea să păcălească pe toată lumea. Jucătorii care au convenții civile de prestări servicii, care țin locul unor contracte de muncă, sunt creanțe chirografare, nu vor mai lua niciun leu. Domnul Mureșan o lasă în coadă de pește, ca să nu le taie speranța jucătorilor, dar le spun eu că nu vor mai lua niciun ban.

Să le zică în față: `Luați-vă la revedere de la ce aveți din urmă!` Așa a fost și la CFR Cluj. Legea spune că trebuie să plătești angajații! Păi, dacă fotbaliștii nu sunt angajați, cine sunt? Cei care îngrijesc terenul? Domnul Zăvăleanu nu a salvat nimic.

Eu nu am mai recuperat niciun ban de la Cluj pentru că Curtea de Apel de la Cluj a schimbat toate deciziile pentru că s-au considerat creanțe chirografare salariile jucătorilor. Curtea de Apel Cluj a considerat că principalul angajat al unui club de fotbal nu e jucătorul, ci cei care îngrijesc terenul, oamenii de la birouri, secretara… E o lacună legislativă”, a declarat Liviu Ganea, la emisiunea Liga Digi Sport.

 

 

The post Noi critici pentru Iuliu Mureșan: „Vrea să păcălească pe toată lumea!”. Ce spune un fost jucător al lui Dinamo appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top