sport

Neluțu Varga anunță transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj: „În proporție de 80% semnează cu noi!” Ce zice de Marius Șumudică

Neluțu Varga anunță transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj: „În proporție de 80% semnează cu noi!” Ce zice de Marius Șumudică
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Constantin Budescu este tot mai aproape de CFR Cluj! Patronul campioanei României anunță că sunt șanse foarte mari ca fostul jucător de la FCSB să ajungă în Gruia.

Neluțu Varga a subliniat că sunt șanse foarte mari ca Budescu să fie din nou în aceeași echipă cu bunul său prieten Denis Alibec. „Budescu se duce unde ia mai mulți bani. CFR dă salarii mai mari, ei sunt mai bogați (n.n. râde). El mi-a spus că vine la mine, dacă pleacă de acolo. Dacă vine în vara asta, probabil că îl ia Șumudică, îi dă 40.000-50.000 pe lună. Eu nu îmi bat joc de bani, doar nu sunt nebun să-i dau 40.000”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Vârful ajuns la 30 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj, pentru un singur sezon, de la Kayserispor.

Neluțu Varga îl așteaptă pe Constantin Budescu la CFR Cluj: „Semnează cu noi în proporție de 80%”

Denis Alibec, fostul atacant al Astrei, a dezvăluit că a vorbit cu Constantin Budescu despre un transfer în Gruia, iar Neluțu Varga așteaptă ca echipa sa să aibă o nouă vedetă în lot în cel mai scurt timp.

Finanțatorul clujenilor este impresionat și de munca lui Marius Șumudică, asta chiar dacă CFR Cluj s-a chinuit cu modestele Borac Banja Luka și Lincoln.

„Budescu, în proporție de 80%, vine să semneze cu noi săptămâna viitoare. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-și rezolve problemele cu arabii și să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec. Sunt convins că Șumudică va scoate maximum din acești doi jucători atât de talentați. Sunt foarte mulțumit de Șumi, e un antrenor inteligent, are acel ceva prin care tot vestiarul e trup și suflet cu el”, a declarat Varga, conform Fanatik.

The post Neluțu Varga anunță transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj: „În proporție de 80% semnează cu noi!” Ce zice de Marius Șumudică appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top