sport

Moment superb după ce a Gabriela Ruse ajuns în finala de la Palermo! Reacție genială a fanilor: „Bine, mă!” | FOTO

Moment superb după ce a Gabriela Ruse ajuns în finala de la Palermo! Reacție genială a fanilor: „Bine, mă!” | FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gabriela Ruse (23 de ani), locul 137 în ierarhia WTA, va juca finala turneului de la Palermo. Românca a reușit să treacă de Oceane Dodin (24 de ani, locul 120 WTA), scro 6-7, 7-6, 6-1. După meci, ea a fost felicitată de fani.

Partida a fost una foarte grea pentru româncă, având în vedere că a durat trei ore.

În urma acestui rezultat, Gabriela Ruse nu doar că va juca a doua finală la rând, după cea de la Hamburg pe care a și câștigat-o, dar a bifat și cel de-al 13-lea meci fără eșec.

Moment superb după ce a ajuns în finala de la Gabriela Ruse! Reacție genială a fanilor: „Bine, mă!”

Românca le-a răzbunat astfel și pe Alexandra Dulgheru și Jaqueline Cristian, care au fost eliminate chiar de către Ocean Dodin în cadrul acestui turneu.

După calificarea în finala de la Palermo, Ruse a fost chemată de fani la gard pentru a face poze. Românca a întârziat la interviul de la final pentru a le face pe plac suporterilor.

Unul dintre ei a avut o reacție superbă în momentul în care jucătoarea a venit spre tribune. A strigat „Bine, mă!”, făcând-o pe jucătoarea din România să zâmbească.

Gabriela Ruse va juca pentru trofeul turneului dotat cu premii în valoare totală de 189.708 euro împotriva învingătoarei meciului dintre americanca Danielle Rose Collins (27 de ani, locul 44 WTA) și chinezoaica Shuai Zhang (32 de ani, locul 57 WTA).

„Am crezut că mă voi retrage, m-am simțit foarte obosită. Am fost amețită, nu-mi simțeam picioarele, nu-mi mai simțeam partea stângă. Am stat trei minute în pauză, m-am gândit la situație, la ce se întâmplă. Sunt șocată, nu credeam că voi câștiga.

Dar sunt foarte fericită acum, sunt din nou într-o finală, înseamnă foarte mult pentru mine. E ireal să fiu în finală la Palermo. Sunt în formă foarte bună, dar sunt foarte obosită, e greu să joci la același nivel în fiecare zi”, a spus Gabriela Ruse, după calificarea în finala turneului de la Palermo.

The post Moment superb după ce a Gabriela Ruse ajuns în finala de la Palermo! Reacție genială a fanilor: „Bine, mă!” | FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top