sport

Mirel Rădoi, sincer după eșecul cu Coreea de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Am suferit o umilință!”

Mirel Rădoi, sincer după eșecul cu Coreea de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Am suferit o umilință!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României U23, a vorbit după eșecul usturător suferit în cel de-al doilea meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 0-4, cu Coreea de Sud.

România și Coreea de Sud s-au întâlnit în cel de-al doilea meci din Grupa B de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar coreenii s-au impus cu scorul de 4-0, în timp ce tricolorii au avut un autogol în minutul 27, prin Marius Marin, și un cartonaș roșu pentru Ion Gheorghe, în minutul 45+1.

La finalul partidei, Mirel Rădoi a avut un discurs sincer și a recunoscut lecția de fotbal predată de către coreeni.

Mirel Rădoi, sincer după România – Coreea de Sud 0-4, la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Totuși, selecționerul României speră ca tricolorii să obțină calificarea după meciul viitor, cel cu Noua Zeelandă, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 11:30.

Putem să spunem că norocul din prima partidă ne-a abandonat în seara asta. Era clar că nu puteam câștiga la nesfârșit din noroc. Meciul s-a rupt la cele două greșeli personale – autogolul și eliminarea. Ne-a fost predată o lecție de fotbal, de mentalitate. Am jucat două meciuri, n-avem altceva de făcut decât să câștigăm la ultimul joc.

Sunt foarte multe echipe care au câștigat prima partidă din grupe și după aceea nu s-a calificat, sper să nu fie la fel și la noi. Important e că am ajuns până aici, tot meciul cu Noua Zeelandă ar fi fost decisiv. Am vrut să avem o finală, o avem. Cel mai important e să recuperăm băieții din punct de vedere fizic.

Din punct de vedere psihologic îi vom remonta pe jucători, dar fizic e marea noastră problemă. Trebuie să mergem pozitivi, chiar dacă rezultatul nu ne arată asta. Am suferit o lecție de fotbal, o umilință. Trebuie să ne revenim cât mai rapid din punct de vedere psihologic, dar fizic e cel mai greu și va trebui să facem o evaluare pentru a vedea cine poate juca în această finală”, a spus Mirel Rădoi, la TVR.

The post Mirel Rădoi, sincer după eșecul cu Coreea de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Am suferit o umilință!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top