sport

Mărturii cutremurătoare după tragicul accident din Bacău. “Tată, zi-mi că e un vis”

Mărturii cutremurătoare după tragicul accident din Bacău. “Tată, zi-mi că e un vis”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

În accident şi-au pierdut viaţa şapte persoane. Prietenii şi cunoştinţele şoferului microbuzului spun că, din relatările acestuia, șoferul din mașina cu volan pe dreapta ar fi adormit la volan.

Mărturii cutremurătoare după tragicul accident din Bacău. “Tată, zi-mi că e un vis”

Unul dintre prietenii șoferului microbuzului a explicat cum s-a produs accidentul, potrivit relatărilor prietenului său.

“A încercat să explice accidentul, spunea că l-a observat pe şoferul respectiv venind de pe sensul celălalt cum îşi pierde efectiv direcţia de mers, observându-l la 50 de metri cum a încercat să meargă pe partea pe care trebuia el (șoferul care se întorcea din Anglia n.r.) să meargă, l-a observat că era adormit şi în momentul în care respectivul şofer s-a trezit a revenit pe sensul lui, a tras brusc de volan şi a produs acel accident.

I-a murit soţia, fata de aproape 18 ani, făcea săptămâna viitoare, mama şi soacra. Este stabil, vorbeşte, îşi aduce aminte fiecare lucru. Ştie că au murit. Fiul atât a apucat să-i spună: Tată, spune-mi că e un vis.

Este în salon cu unul dintre participanţi, un băiat de 19 ani, care se afla în mașina care a venit din Anglia, el susţine că nu crede că a adormit”, a declarat pastorul Gabriel Măgureanu, prieten cu şoferul microbuzului, citat de Observator News.

Mama unuia dintre răniţi, prietenul fetei şoferului microbuzului, la rândul său are aceeaşi variantă.

“Băiatul era iubitul fetei, trebuia să meargă la mare. S-a distrus o familie. Şoferul microbuzului spune că celălalt a făcut zig-zag.

Din trei copii şi o soţie, mai are un copil. Nu e caz de învinuit pe nimeni.

Băiatul meu are un picior rupt şi este suspect de ruptură de splină. A văzut maşinile cum făceau zig-zag. Şoferul este în stare de şoc”, spune femeia.

Care este varianta oamenilor legii

Potrivit polițiștilor, vinovat de accident se face şoferul microbuzului, care ar fi intrat pe contrasens.

“Azi-dimineaţă, în jurul orei 8.10, în afara localităţii Orbeni, un conducător auto de 46 de ani din judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism 8+1 locuri pe direcţia de deplasare Bacău către Adjud ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din judeţul Suceava, care circula din sens opus.

Din impact a rezultat rănirea a cinci persoane şi decesul a altor 7 persoane. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi alcooloscopic, le-au fost recoltate mostre biologice.

Traficul a fost blocat,. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilitrii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat Cătălina Păduraru, de la IPJ Bacău.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top