sport

Marius Crăciun și Irisha, adevărul despre relația lor după Survivor România: „Drumurile noastre…”

Marius Crăciun și Irisha, adevărul despre relația lor după Survivor România: „Drumurile noastre…”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

În ultima vreme, fanii celor doi s-au întrebat dacă foștii concurenți formează un cuplu. Aceștia i-au luat la întrebări și pe cei doi.

Așa că Irisha și Marius Crăciun au hotărât să facă lumină împreună. Ei au vorbit cu fanii printr-un live comun, pe Instagram.

Marius Crăciun și Irisha, adevărul despre relația lor după Survivor România: „Drumurile noastre…”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRINA CEBAN (@irishaofficial)

Ultimele declarații ale celor doi foști concurenți de la Survivor România i-au pus pe jar pe fani. Aceștia din urmă nu erau foarte siguri dacă Irisha și Marius formează un cuplu.

Totul s-a lămurit printr-un live pe Instagram. Irina Ceban, pe numele din cartea de identitate, a explicat că între ei există o chimie energetică. Mai mult, s-au susținut reciproc în competiție.

Ea a ținut să lămurească pe toată lumea că Marius îi este doar prieten: „în primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună”.

„Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună.  Fetelor, săriți pe el! E liber!”, a spus Irisha.

Marius a susținut spusele femeii: „drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună”.

„Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare,” a adăugat fostul războinic.

Cum s-a ajuns în situația aceasta

Cu doar câteva zile în urmă, Marius povestea că Irisha i-a dezvăluit că se simte atrasă de el. Totul s-a întâmplat în timpul filnărilor pentru finala Survivor România.

Tânărul a dezvăluit că s-a simțit fratat de declarațiile brunetei și că, la rândul său, o consideră o femeie foarte frumoasă: „Irisha mi-a spus că îi place de mine că bărbat, că arăt bine, că îi place cum vorbesc. Mi-a spus în față”.

„Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig,” a adăugat acesta.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top