sport

Mariana Cojocaru, horoscop pentru luna august. Lilith în Gemeni: momente cruciale pentru toate zodiile

Mariana Cojocaru, horoscop pentru luna august. Lilith în Gemeni: momente cruciale pentru toate zodiile
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Luna Neagra, care mai poartă și numele de Lilith, afectează fiecare zodie în parte și își va pune amprenta pe destinul fiecărui nativ.

Lilith scoate în evidență ce este mai rău într-o persoană. Printre cele mai afectate zodii vor fi Gemenii și  Săgetătorii. Luna Neagră a intrat în Gemeni pe data de 18 iulie și se anunță momente cruciale pentru toți nativii.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile pentru luna august la Antena Stars.

Mariana Cojocaru, horoscop pentru luna august. Lilith în Gemeni: momente cruciale pentru toate zodiile

Berbec

Pot apărea probleme emoționale care pot duce spre certuri, blocaje de comunicare. Pot fi afectate cariera, dar și sănătatea.

Taur

Acești nativi trebuie să fie atenți la bani ar putea suferi pierderi mari. Vor întâmpina mai multe probleme în această perioadă. Conflicte vor veni de la bani, trădări în dragoste, dar și din zona familiei. Cariera poate fi afectată, iar afacerile ar putea fi în derivă pentru ca Lilith intra în cea de-a doua casă.

Gemeni

Sunt printre cei mai afectați nativi.  Mai ales sentimental. Vor apărea relații care nu duc nicăieri. Și zona de cariera poate suferi. Nativii acestei zodii trebuie să fie extrem de atenți. Va conta și ce au făcut sau vor face când vine vorba de alte persoane.

Rac

Nativii Rac sunt extrem de vulnerabili pe plan sentimental. Sunt vizați totuși și în zona sănătății și a carierei. Există dușmani vizibili și invizibili. Dragostea poate veni cu necazuri. Depinde foarte mult de felul în care v-ați cunoscut partenerii.

Leu

Atenție! Iubirile pasionale nu duc nicăieri. Pentru că cele mai multe sunt iubiri din “interes”. Sunt afectați de încărcătura karmică pe care o poartă o relație. În această perioadă se simt dezorientați, debusolați.

Fecioară

Cuvântul cheie pentru perioada care urmează este dezicerea. Se dezic de cineva din familie sau din zona carierei.  Nativii zodiei se gândesc că familia e importantă, dar cineva le poate face o surpriză atât de mare încât se pot întreba cum am ajuns așa, în această situație. Se simt băgați în colț fără a fi generat ei conflictul.

Balanță

Studiile și cariera pot fi în pericol pentru mai mulți nativi. Cuvântul cheie este periclitări.  Există un risc crescut de accidente și probleme cu justiția terestră sau divină.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt dezorientați și nu știu încotro să o apuce. Există multiple situații în care drumul ales de o persoană se dovedește la final că este înfundat. Cum nativii zodiei sunt interesați de o evoluție constantă, atunci e bine să conștientizeze că astfel de previziuni la răscruce trebuie să fie o atenționare.

Săgetător

Se anunță cutremure karmice existențiale. Este ca și cum pământul vă fuge de sub picioare în mai multe zone. Dragoste apoi carieră, sănătate, familie, business dar și justiție terestră sau divină.

Capricorn

Cei născuți în această zodie simt o presiune psihică incredibilă. Se confruntă cu probleme mistuitoare și nu știu în ce parte să se ducă.

Vărsător

Atenție la deciziile pe care le luați. Veți fi debusolați nu puteți lua decizii singuri pentru că este posibil să greșiți. 

Pești

Acești nativi au mari dileme pe toate planurile. Trebuie să fie atenți la orice. 

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top