sport

Liviu Dragnea din nou la DNA? Codrin Ștefănescu acuză noi abuzuri: “Teama transpiră prin toți porii lor”

Liviu Dragnea din nou la DNA? Codrin Ștefănescu acuză noi abuzuri: “Teama transpiră prin toți porii lor”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Codrin Ștefănescu, unul dintre fidelii fostului lider PSD, a anunțat pe o rețea de socializare că Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA.

Liviu Dragnea din nou la DNA? Codrin Ștefănescu acuză noi abuzuri: “Teama transpiră prin toți porii lor”

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, convocarea s-ar fi făcut intenționat chiar în ziua în care Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie supus unei investigații medicale și în ciuda faptului că prezența fostului șef PSD nu ar fi necesară.

“Vreau să fac un anunț! Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul!

Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă!

Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense.

De care, într-un viitor apropiat, știu și ei că vor răspunde! V-am anunțat ca să știți cu toții ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ștefănescu duminică pe Facebook.

Proaspăt liberat condiționat din închisoare, Liviu Dragnea mai are două dosare penale în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a ieșit din închisoare la jumătatea lunii iulie, după ce Tribunalul Giurgiu i-a admis cererea de liberare condiționată.

Dragnea a fost închis pe 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecția Copilului Teleorman.

Pe durata detenţiei, Liviu Dragnea a avut un comportament exemplar, o atitudine decentă şi civilizată faţă de personalul unităţii şi nu a stabilit relaţii conflictuale cu ceilalţi deţinuţi, au motivat judecătorii decizia de eliberare condiţionată din închisoare a fostului lider PSD.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top