sport

Liga 1: Hagi atacă victoria la Ovidiu » 4 variante de profit lansate la Farul – Gaz Metan!

Liga 1: Hagi atacă victoria la Ovidiu » 4 variante de profit lansate la Farul – Gaz Metan!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Astăzi, de la ora 18:30, va avea loc Farul – Gaz Metan, partida contând pentru etapa a doua a noului sezon al Ligii 1.

La revenirea în Liga 1, produsă în urma fuziunii făcute cu Viitorul, Farul a terminat nedecis, scor 0-0, pe „Francisc von Neuman” cu UTA. Remiza a fost catalogată drept o victorie de Gică Hagi, având în vedere că echipa sa a terminat meciul cu doi jucători mai puțin pe teren după ce francezul Damien Dussaut a primit al doilea cartonaş galben și implicit pe cel roșu în minutul 70, iar Gabriel Dănuleasă s-a accidentat grav în minutul 77. Cum „Regele” efectuase toate cele cinci schimbări, Farul a fost nevoită să încheie meciul în dublă inferioritate numerică, rezistând eroic pe terenul „Bătrânei Doamnei”.

Dacă Dussaut este suspendat pentru acest meci, prezența lui Dănuleasă este pusă sub semnul întrebării, Hagi fiind nevoit să se descurce la acest meci și fără  ei dar și fără cei cinci titulari plecați cu naționala la Tokyo (Aioani, Ghiţă, Boboc, Ciobanu și Ganea).

Debut cu dreptul pentru ardeleni în noul sezon al Ligii 1!              

De partea cealaltă, Gaz Metan a debutat cu dreptul în noua stagiune, învingând cu 1-0 pe teren propriu nou-promovata CS Mioveni. Diferența în duelul de la Mediaș a fost făcută de reușita de la punctul cu var a lui Nasser Chamed. Pentru duelul de la Ovidiu, Mihai Teja nu va conta pe Yuri, fundașul Mediașului primind „roșu” direct în meciul cu Mioveniul.

Avizat de forța pe care elevii „Regelui” o vor avea la Ovidiu, unde Farul va fi susținută frenetic de „rechini”, Mihai Teja a lăsat să se înțeleagă la conferința de presă premergătoare partidei, că ar fi mulțumit și cu o remiză. În aceste condiții, este de așteptat ca ardelenii să închidă jocul și să abordeze o tactică defensivă, fiind astfel premise să asistăm la un meci echilibrat cu puține schimbări ale tabelei de marcaj.

Pariuri Farul – Gaz Metan:
PSF X – cota 1.57
1X și sub 3.5 goluri- cota 1.70
Peste 8.5 cornere – cota 1.72
Farul, peste 1.5 cartonașe – cota 1.70

Echipe probabile Farul – Gaz Metan:
Farul: Tordai – Malele, Larie, Mladen, De Nooijer – Pires, Purece, Grameni – Chiţu, Petre, Pitu
Antrenor: Gheorghe Hagi
Gaz Metan: Vâlceanu – Romeo, Horj, Matricardi, Trif– , Filip, G. Moura- Lixandru,  Chamed, Grădinaru-  Morar
Antrenor: Mihai Teja

The post Liga 1: Hagi atacă victoria la Ovidiu » 4 variante de profit lansate la Farul – Gaz Metan! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top