sport

Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare! Așteaptă să afle dacă e sau nu calificată în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 | VIDEO

Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare! Așteaptă să afle dacă e sau nu calificată în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 | VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 în calificările la bârnă, dar s-a accidentat în zona gleznei stângi la aterizare. În jurul orei 16:00, după ce se încheie ultima subdiviziune, aflăm dacă gimnasta noastră este sau nu calificată în finala de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Larisa a simțit dureri la glezna stângă, zonă care era deja bandajată în urma multelor operații suportate la tendonul ahilian.

Sportiva noastră a luat startul doar la acest aparat, în timp ce Maria Holbură participă la toate cele patru probe, bârnă, sol, sărituri și paralele, La primul aparat, Maria a obținut 12.700 în calificări.

Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare! Așteaptă să afle dacă e sau nu calificată în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice Tokyo 2020

După accidentare, Iordache a fost surprinsă plângând în brațele antrenorului Cristian Moldovan. A fost consultată de un medic, ea reușind cu greu să calce.

Larisa Iordache, 25 de ani, a precizat: „Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor!”.

„Lari”, așa cum e poreclită sportiva, a trecut printr-o altă dramă înaintea JO de la Tokyo. Larisa și-a pierdut mama.„Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”.

Larisa Iordache a dezvăluit de ce nu concurează și la individual: „Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor!”.

sursa video: Eurosport

sursa foto: captură TVR

 

 

 

 

 

 

The post Larisa Iordache s-a accidentat la aterizare! Așteaptă să afle dacă e sau nu calificată în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 | VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top