sport

Larisa Iordache, accidentare serioasă la bârnă! Prima reacție a gimnastei

Larisa Iordache, accidentare serioasă la bârnă! Prima reacție a gimnastei
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Au fost momente dramatice la Tokyo în a treia subdiviziune de la calificările pentru finalele pe aparate și individual compus. Larisa Iordache a concurat la bârnă, singurul aparat la care a ales să participe din cauza accidentării la gleznă.

Larisa Iordache, accidentare serioasă la bârnă!

În ciuda unor probleme serioase la gleznă, gimnasta a decis să riște tot pentru o medalie la bârnă. Ea a fost calificată pentru individual compus, însă înaintea concursului a anunțat că nu poate duce toate aparatele din cauza accidentării.

Iar exercițiul la bârnă a fost impecabil executat. Problemele au apărut la coborâre, care avea o dificultate mare: întoarcere 1080 de grade. În momentul aterizării, Larisa Iordache nu a putut ține piciorul în pământ din cauza durerii la gleznă.

Larisa Iordache, accidentare serioasă la bârnă! Gimnasta a izbucnit în lacrimi, fiind consolată de antrenoarea ei

Larisa Iordache a izbucnit în lacrimi!

Gimnasta a izbucnit în lacrimi, fiind consolată de antrenoarea ei, care a fugit imediat pe saltea. Larisa Iordache s-a ținut de gleznă și a ieșit șchiopătând.

Paramedicii au venit imediat la fața locului și au examinat glezna gimnastei noastre, care i-a liniștit pe antrenori spunându-le că este bine, atâta cât poate fi.

Calificată în finala de la bârnă!

La câteva minute după ce a terminat exercițiul, Larisa Iordache a ieșit din arenă și a plecat șchiopătând. Maria Holbură, cealaltă gimnastă din România calificată, va face toate rotațiile.

În ciuda problemei mari de la final, Larisa Iordache a obținut o notă care o califică în finală: 14.133.

Se reface Larisa Iordache până la finala de la bârnă? Proba are loc pe 3 august?

Rămâne de văzut dacă Larisa Iordache va putea să participe în ultimul act de la bârnă.

Din fericire, finala la bârnă este programată pe data de 3 august, deci are mai mult de o săptămână la dispoziție să își revină pentru a lupta pentru medalii.

Singura medalie olimpică a Larisei Iordache datează din 2012, de la Jocurile Olimpice de la Londra. Atunci a luat bronzul cu echipa.

În luna aprilie, Larisa Iordache reușea calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, deși în ziua calificărilor a suferit o criză renală. Imediat după acel concurs a fost internată în spital.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top