sport

Înlocuitorul lui Ouzounidis pe banca Universității Craiova, uluit de forța celor de la FCSB: „E un rezultat rușinos. Îmi prezint scuzele față de suporteri”

Înlocuitorul lui Ouzounidis pe banca Universității Craiova, uluit de forța celor de la FCSB: „E un rezultat rușinos. Îmi prezint scuzele față de suporteri”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dragoș Bon, antrenorul interimar de la Universitatea Craiova, s-a arătat uimit de puterea cu care a început FCSB meciul, cu un gol marcat de Moruțan, și și-a prezentat scuzele față de propriii suporteri.

Înlocuitorul lui Ouzounidis pentru meciul cu FCSB recunoaște însă că nu știe dacă va rămâne pe banca oltenilor în continuare, mai ales după eșecul cu formația bucureșteană, scor 1-4.

„E greu când primești asemenea goluri. Azi am suferit. E greu când pleci de la 1-0 într-un derby după o situație care nu anunța nimic. Doar cine nu muncește nu greșește. A fost un moment în care li s-a turnat plumb băieților mei.

După pauză am încercat să schimbăm. Cred că am arătat mai bine în a doua repriză, dar am primit un nou gol din neșansă, dintr-o greșeală individuală. Șocul plecării lui Ouzounidis n-a fost pozitiv. Am încercat la pauză să-i trezesc pe băieți, dar nu s-a întâmplat în totalitate. A apărut și accidentarea lui Ivan, apoi accidentarea lui Câmpanu. Nu știu ce probleme au, sper să nu fie foarte grave.

FCSB are o calitate foarte bună. Au fost mai inspirați și mai buni decât noi. Îmi prezint scuzele față de suporterii noștri. E un rezultat rușinos. Sper ca băieții să se trezească și să facă uitată această înfrângere”, a declarat Dragoș Bon.

De ce l-a titularizat pe Valerică Găman în detrimentul lui Marius Constantin

Dragoș Bon a explicat și motivul pentru care l-a titularizat pe Valerică Găman în detrimentul lui Marius Constantin, titularul de bază din echipa oltenilor.

„A fost alegerea mea, eu am decis să-l titularizez pe Găman. Știam că ne așteaptă un meci dificil. Am considerat că era momentul să-l odihnesc pe Marius Constantin, venea după o deplasare lungă, are și el o vârstă”, a adăugat Dragoș Bon.

„Nu pot să vă spun dacă voi pregăti eu următorul meci, întrebați conducerea!” – Dragoș Bon

The post Înlocuitorul lui Ouzounidis pe banca Universității Craiova, uluit de forța celor de la FCSB: „E un rezultat rușinos. Îmi prezint scuzele față de suporteri” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top