sport

Incidente pe Arena Națională! Fanii Universității Craiova s-au bătut între ei și i-au huiduit pe jucători

Incidente pe Arena Națională! Fanii Universității Craiova s-au bătut între ei și i-au huiduit pe jucători
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

A fost nevoie de intervenția stewarzilor pentru a calma spiritele în peluza ocupată de fanii Universității Craiova, pe Arena Națională.

Imediat după ce Cordea a înscris golul de 3-0 pentru FCSB, oltenii s-au luat la bătaie între ei. După intervenția oamenilor de ordine, suporterii i-au luat în colimator pe jucători.

FCSB – U Craiova 3-0, la pauza. Oltenii din tribune au cedat nervos

Universitatea Craiova a avut un singur șut pe poartă în primele 45 de minute ale meciului cu FCSB, prea puțin pentru a liniști iureșul ofensiv al echipei lui Dinu Todoran.

Jocul prestat de olteni a fost unul modest, mult sub așteptările fanilor care sperau să vadă mai multă dorință și poftă de joc din partea favoriților.

Moruțan a înscris un euro gol în minutul 7, apoi Octavian Popescu a dublat avantajul roș-albaștrilor, în minutul 16.

Cireașa pe tort a pus-o Andrei Cordea. Scăpat singur cu Pigliacelli, mijlocașul ofensiv l-a executat cu sânge rece pe portarul Universității, ducând scorul la 3-0 pentru FCSB.

Suporterii veniți la București, din Craiova, nu au mai suportat și nervii au cedat. Mai întâi, fanii olteni s-au luat la harță între ei. Apoi au fraternizat într-un cor de huiduieli adresate propriilor jucători.

La Supercupa României, oltenii au creat o atmosferă sud-americană

Incidentele dintre fanii Universității Craiova, de la meciul cu FCSB, par inexplicabile. În urmă cu două săptămâni aceeași suporteri creau o atmosferă sud-americană la finala Supercupei României, cu CFR.

Fanii olteni au scandat și și-au încurajat favoriții încă de la intrarea în stadion. Nu a existat niciun incident major, nici la intrarea în arenă, nici pe parcursul partidei, deși jocul a fost unul modest, cele două oponente alegând să se anihileze reciproc.

Odată ajunși în peluză, suporterii Universității Craiova au continuat să cânte și să fluture steaguri alb-albastre, iar pe gard au afișat un banner pe care scria ”La 6 ani de la prima strigare, Știința fii triumfătoare!” De asemenea, ei au aprins și câteva torțe.

Tensiunile în rândul suporterilor olteni au apărut după eșecul favoriților din manșa I, din turul 2 preliminar al Conference League, pierdut de U Craiova, cu 0-1, în deplasare la Laci.

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1.38 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!  

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top