sport

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 iulie – 1 august. Nativii care au succes financiar

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 iulie – 1 august. Nativii care au succes financiar
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Potrivit astrologului de la Antena 3 va fi o săptămână în care ar trebui să fiți extrem de tactici. Mai ales în primele zile. Dacă sunteți îndrăzneți veți avea rezultate bune.

Unii nativi vor avea beneficii după negocieri, în timp ce alții stau foarte bine din punct de vedere financiar.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 iulie – 1 august. Nativii care au succes financiar

Berbec

Nativii acestei zodii ar trebui să fie precauți luni și marți. Să fie atenți la tot ce se întâmplă și ce fac cei din jurul lor.  În următoarele trei zile puteți lua decizii importante. Vă simțiți plini de curaj. Sâmbătă și duminică aveți noroc în tot ceea ce faceți.

Taur

În primele două zile veți primi ajutor din partea unor prieteni și chiar a unor persoane care nu vă sunt apropiate. Miercuri și joi vă vine inspirația după ce auziți ideile celor din jur. În weekend totul este cum vă doriți.

Gemeni

În primele zile ale săptămânii stați bine din punct de vedere financiar. Urmează apoi două zile în care este bine să aveți diferite întâlniri. Finalul săptămânii rezervați-l pentru relaxare și odihnă.

Rac

Aveți probleme juridice pe care însă le rezolvați. Atenție! Miercuri și joi pot apărea conflicte, discuții cu șefii, autorități sau funcționari de care aveți nevoie. Ultimele zile ale săptămânii vi le petreceți cu prietenii.

Leu

În primele zile aveți relații foarte bune cu persoanele din jur. Sunteți sprijiniți, ajutați, poate chiar unii vă fac treaba. Miercuri și joi vă gândiți la niște persoane care nu se află lângă voi, dar și la diferite proiecte. Nici în weekend nu renunțați la muncă.

Fecioară 

În primele două zile vă puteți programa întâlniri. veți face o impresie favorabilă pentru că știți cum să vorbiți. Miercuri și joi puteți obține ce vă doriți. În ultimele zile puteți face o călătorie sau primiți vești de la persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp.

Balanță

Munciți foarte mult în primele zile, dar sunteți și eficient. Miercuri și joi sunteți exigent la locul de muncă, dar și cu familia. În weekend ați putea fi surprinși de unele gesturi făcute de diferite persoane pentru voi.

Scorpion

Luni și marți sunteți creativi. Vă adaptați la orice situație și nu nu luați nicio decizie definitivă. Miercuri și joi puneți presiune pe cei din jur, pentru că vreți ca totul să iasă bine. Pot apărea și probleme juridice. Ultimele zile din săptămână le petreceți cu partenerul.

Săgetător

Luni și marți vă ocupați de unele lucruri, reparați, recondiționați ceva, astfel faceți economie. Miercuri și joi vă simțiți foarte bine. În ultimele trei zile fiți atenți la sănătate. Ar putea apărea și o schimbare.

Capricorn

Căutați informații sau cereți informații pentru a lămuri unele chestiuni, în primele două zile ale săptămânii. Este posibil să fiți nevoiți să faceți și unele drumuri pentru a vă lămuri. În următoarele două zile vă gândiți doar la muncă. Weekend-ul vine cu diverse provocări, activități inedite alături de familie.

Vărsător

Luni și marți aveți succes financiar. Miercuri și voi aveți programate ședințe, drumuri, întâlniri. Finalul de săptămână îl petreceți cu familia.

Pești

Nativii acestei zodii au o intuiție bună în primele două zile ale săptămânii. Se adaptează la orice situație. Miercuri și joi ar putea apărea o situație favorabilă financiar. Vineri și sâmbătă aveți un drum cu scop lucrativ. Puteți obține bani sau alte beneficii.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top