sport

Gigi Becali, încă o lovitură! A anunțat când vine Paolo Vinicius la FCSB: „Da, este adevărat!”

Gigi Becali, încă o lovitură! A anunțat când vine Paolo Vinicius la FCSB: „Da, este adevărat!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali a dat lovitura și îl așteaptă luni la FCSB pe veteranul Paulo Vincius. Patronul roș-albaștrilor pariază deja pe fostul fundaș al rivalei CFR Cluj, care a rămas liber de contract.

Cei de la FCSB se bazează pe experiența brazilianului, iar Gigi Becali știe cum va arăta cuplul de fundași centrali la FCSB, după debutul neconvingător din acest sezon.

Paulo Vinicius s-a despărțit de CFR Cluj în pauza competițională din această vară, după ce i-a expirat contractul și a refuzat să îl prelungească.

Gigi Becali: „Da, este adevărat! Mâine vine Vinicius”

Aflat în vacanță în Brazilia, Paulo Vinicius s-a înțeles telefonic cu Gigi Becali în privința revenirii în Liga 1, iar omul de afaceri a dezvăluit când va ajunge fundașul în România.

Gigi Becali susține că Vinicius și Crețu vor forma cuplul de fundași centrali la FCSB, însă este greu de crezut că brazilianul va fi capabil să joace imediat, în condițiile în care a ratat pregătirea.

„Da, este adevărat, mâine vine Vinicius. Ne-am înțeles de ceva timp cu el, o să joace fundaș central împreună cu Alexandru Crețu. Cine să joace acolo dacă nu Crețu cu Vinicius?”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali i-ar fi propus lui Vinicius un salariu lunar de 15 mii de euro, cu 5 mii de euro mai puțin decât avea la CFR Cluj. Paulo se apropie însă de 37 de ani și era pregătit să renunțe probabil la cariera de fotbalist, în cazul în care nu era oferta roș-albaștrilor.

The post Gigi Becali, încă o lovitură! A anunțat când vine Paolo Vinicius la FCSB: „Da, este adevărat!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top