sport

Gigi Becali, euforic după victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Echipa asta nu mai poate fi învinsă!”

Gigi Becali, euforic după victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Echipa asta nu mai poate fi învinsă!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FCSB a prestat un meci de mare calitate. Ba chiar se poate spune că jucătorii lui Dinu Todoran au căzut victime propriului ritm de joc, pe care nu-l vedem în fiecare joc din Liga 1.

La finalul jocului, Gigi Becali a decretat hegemonia FCS în campionatul intern: ”Nimeni nu ne poate învinge”, a decretat finanțatorul roș-albaștrilor.

Gigi Becali: ”Când avem minea suntem ucigători”

Finanțatorul roș-albaștrilor este convins că investițiile pe care le-a făcut în ultimii ani încep să dea roade. Jocul echipei sale a fost în cele mai multe momente ale meciului cu U Craiova încântător.

”De multă vreme nu am mai văzut un meci așa de bun. Eu v-am spus, că mă dau mare acum, am fost mulțumit și de meciul cu Botoșani. Eu am văzut că avem viteză de joc.

Eu zic că echipa asta nu mai poate fi învinsă, e foarte puternică. Nu dăm nicio șansă adversarilor, când e mingea la noi suntem ucigători. Cu CFR se va întâmpla și mai grav, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, în direct la Digisport.

Patronul roș-albaștrilor a mai spus că a vrut să-l motiveze pe Moruțan, după ce la finalul jocului cu FC Botoșani declarase că nu valorează nici măcar 200.000 de euro.

”N-a fost Moruțan în formă la meciul cu Botoșani, dar ca să vă spun, s-a mutat iar la Domnești, nu mai stă în Pipera. El are mai mare valoare când stă la Domnești. Eu am vrut doar să-l atenționez, nu voiam să-l critic. O să joace, o să vedeți”, a spus patronul FCSB.

Gigi Becali anunță noi transferuri

Omul cu bani de la FCSB a anunțat noi transferuri la echipă. Finanțatorul roș-albaștrilor a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, referitoare la transferul lui Paulo Vinicius.

”L-am adus pe Vinicius. Până nu găsesc un fundaș central care să dea cu capul tot o să aduc apărători. 180.000 am riscat, vine liber de contract. Probabil că vor juca în axul central Vinicius cu Crețu, dar trebuie să-i tot schimbăm.

L-am adus pe Vinicius că nu dau fundașii mei cu capul și atunci am cerut un fundaș care să dea cu capul. În apărare o să schimbăm pentru că jucăm din trei în trei zile.

Fundașii laterali vor fi schimbați în meciul de joi, dar Vinicius încă nu joacă, nu cu Karagandî”, a explicat Gigi Becali. Valentin Crețu și Risto Radunovic vor fi fundași centrali în returul cu Șahtior, din Conference League.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top