sport

Gică Hagi, șocat de transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray: „Am auzit ultimul dintre toți! Nu e acea sumă”

Gică Hagi, șocat de transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray: „Am auzit ultimul dintre toți! Nu e acea sumă”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gică Hagi a fost surprins de transferul lui Alexandru Cicâldău în Turcia! Patronul Farului a lămurit lucrurile și a subliniat că mijlocașul n-a adus atât de mulți bani în conturile clubului din Constanța.

Fostul mare internațional român se aștepta ca la Istanbul să ajungă mai degrabă Nicolae Stanciu și susține că a fost ultimul care a aflat de transferul lui Cicâldău.

Pe parcursul celor 5 ani de contract, românul va încasa câte un milion de euro în fiecare sezon. „Transferul era făcut de mult, dar nouă nu ne place să ne lăudăm, cum o fac alții. Alex e liniştit, va intra în programul echipei. Principala lui preocupare acum va fi să se integreze în jocul celor de la Galatasaray. Contractul e pe cinci ani, clubul are mare încredere în el. E un transfer important pentru viitorul fotbalistului”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Gică Hagi, surprins de transferul lui Cicâldău la Galatasaray: „Am auzit ultimul!”

Galatasaray plătește 6,5 milioane de euro echipei din Bănie pentru transferul românului. La această sumă se mai adaugă și 20 de procente dintr-o viitoare mutare a mijlocașului, însă Gică Hagi a subliniat că Farul nu va primi un procent de 30% din această mutare.

În schimb, Mihai Rotaru a făcut o afacere importantă, din moment ce l-a transferat pe Cicâldău în vara anului 2018, de la Viitorul, pentru un milion de euro.

„Eu am auzit ultimul dintre toți. Nu e acea sumă, n-avem procent de 30%. Avem puțini bani de luat, n-am luat așa bani mulți cum se vehiculează. Îi mulțumim lui Cic, mulțumim Craiovei. Știam mai mult de Stanciu, eu și Popescu am aflat ultimii. Trebuie să se adapteze pentru a se impune”, a spus Gică Hagi, după victoria cu Gaz Metan, scor 2-0.

The post Gică Hagi, șocat de transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray: „Am auzit ultimul dintre toți! Nu e acea sumă” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top