sport

Gabriela Ruse – Danielle Collins, în finală la Palermo! Live Video Online. Românca țintește al doilea titlu consecutiv în circuitul WTA

Gabriela Ruse – Danielle Collins, în finală la Palermo! Live Video Online. Românca țintește al doilea titlu consecutiv în circuitul WTA
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gabriela Ruse (România, 137 WTA) – Danielle Collins (SUA, 44 WTA), finala turneului WTA 250 de la Palermo, începe la ora 20:30, Live Video Online pe www.prosport.ro! Gabriela luptă pentru al doilea titlu consecutiv în circuit, duoă ce a mai triumfat și la Hamburg, în urmă cu două săptămâni. 

Gabriela Ruse o înfruntă din nou pe Danielle Collins, în finală la Palermo, după ce românca a câștigat un meci memorabil contra americancei în sferturi la Hamburg, scor 6-4, 1-6, 7-5. Gabriela a fost acuzată în urmă cu două săptămâni de Danielle că a simulat o accidentare pentru a o scoate din ritm.

Finala de la Palermo dintre Gabriela Ruse și Danielle Collins poate fi urmărită în timp real pe www.prosport.ro și la TV pe Digisport 2. Campioana turneului din Italia va fi recompensată cu 23.548 de euro și 280 de puncte WTA, în timp ce învinsa din finală va primi 13.224 de euro și 180 de puncte WTA.

Gabriela Ruse – Danielle Collins se duelează în finala turneului WTA de la Hamburg, Live Video Online! Singurul meci direct dintre cele două s-a lăsat cu scandal

Gabriela Ruse și Danielle Collins se duelează în finala de la Palermo, duminică, de la ora 20:30! Este o întâlnire de gradul zero, după ce Gabi și Danielle au fost protagonistele unui episod tensionat în urmă cu două săptămâni! Ruse a solicitat îngrijiri medicale, imediat după ce Danielle Collins reușise break-ul în setul decisiv, iar americanca a considerat că românca a făcut asta pentru a o scoate din ritm!

După ce a primit îngrijiri medicale, Ruse și-a adjudecat trei game-uri consecutive, iar Collins i-a adresat câteva cuvinte dojenitoare româncei! Acesteia nu i-a venit să creadă că Gabriela a putut juca atât de bine în condițiile în care a invocat o accidentare pentru a primi time out. Ruse a câștigat dramatic singurul meci direct cu Collins și nu a mai putut fi oprită la Hamburg, impunându-se la turneul WTA 250 după 7-6(6), 6-4 în finala cu Andrea Petkovic.

The post Gabriela Ruse – Danielle Collins, în finală la Palermo! Live Video Online. Românca țintește al doilea titlu consecutiv în circuitul WTA appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top